http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin CVS159 | Kupon Sonuçlanma

Kupon Miktarı
52.02
Kupon Oranı
2.20

CVS159

Yeni üye
Yeni Üye
7
2
3
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese gün içinde canlıdan Arjantin Voleybol bahsi aldım ve betco altyapısı 2. Sette 21-24 ken canlıdan kaldırdı ve bir türlü sonuçlandırmadı bende araştırdım youtubetan maçın canlı videosunu buldum eğer izlerseniz kuponun kazandığını görüceksiniz benim asıl sorum şu olucak elimde kanıt olmasına rağmen kuponu iade olarak sonuçlandırma ihtimalleri var mı ?

video linki

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 52.02₺
Kupon oranı 2.20
Kupon kazancı 114.444₺

hotchocolatee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
752
357
63
Alt yapı sonuçlandırıyor diye biliyorum gün içinde kupon sonuçlanır, canlı destek mudahale edemediğini söylüyor genelde böyle bir durumda.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,067
14,248
113
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese gün içinde canlıdan Arjantin Voleybol bahsi aldım ve betco altyapısı 2. Sette 21-24 ken canlıdan kaldırdı ve bir türlü sonuçlandırmadı bende araştırdım youtubetan maçın canlı videosunu buldum eğer izlerseniz kuponun kazandığını görüceksiniz benim asıl sorum şu olucak elimde kanıt olmasına rağmen kuponu iade olarak sonuçlandırma ihtimalleri var mı ?

video linki

yok sadece geç sonuçlandırır ama vbet kupon idsini falan paylaşmışsın işin olduğu bi an yada siteye bakamadığın an para piç edilmesin dikkat et. vbet kuponu paylaşıp yarım saaatte parası çorlanan oldu forumda. site içinden birisi tabi ki

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,900
2,169
113
Kaldırmış ise iade edilebilir hala açık bekliyorsa bir umut kazandı sonuçlanır

DubaiÇikolatası

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,104
7,533
113

video linki

Kupon kazanmamışki kaybetmiş aq

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,255
3,809
113
gelmiş hocam hic sorun olmaz temiz spnuclandirirlar

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,561
6,526
113

video linki

Kupon kazanmış tebrik ederim sonuçlanır merak etme benimki Bi defa 17 saatte sonuçlanmıştır