http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Cutamaniac / Kasa 500 Hedef —

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,256
10,005
113
Temuco maçından gol gelseydi onu takipten çıkarırdık diğerini de asar kuruturduk. İşler biterdi. :)

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,013
3,902
113
1000 lik açalım var mı maçınız

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,256
10,005
113
Bu gece yatış gecesi. Çok ilginç sonuçlar geliyor. Takımların anlık oyunları değişiyor.

Cutamaniac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,013
3,902
113
3 kişiye de 250 den roll yaptıralım

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,137
58,257
113
Sms olayi bitsin herkes atiyo olmaz öyle sadece dağıtım da iban atın başka bisey için yazmayın birine versem öbürüne ayıp olur kimseye vermiyom
Yaw kardes sen niye herkese para istiycek muamelesi yapiyorsun?bu yaptigin saygisizlikdan baska bisey deil benim mevzum para ile alakali deildiki.yaptigin muamele cok cirkin ve kendime bu sekilde mualeme yaptirmam para nedirki bugun var yarin yok insan insana her zaman lazim.allah selamet versiñ sana hersey gonlunce olsun.bidaha ne slm veririm neden konuna gelirim nedir bu tetbiyesizlik ya

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,611
1,178
113
Yaw kardes sen niye herkese para istiycek muamelesi yapiyorsun?bu yaptigin saygisizlikdan baska bisey deil benim mevzum para ile alakali deildiki.yaptigin muamele cok cirkin ve kendime bu sekilde mualeme yaptirmam para nedirki bugun var yarin yok insan insana her zaman lazim.allah selamet versiñ sana hersey gonlunce olsun.bidaha ne slm veririm neden konuna gelirim nedir bu tetbiyesizlik ya
Ben sana para istedin demedimki herkes atiyo herkes para istiyomu istemiyomu onu da bilmiyorum belki selam verecek ama benim herkese cvp verecek vaktim yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...