Senin gibilere vize vermez zaten ama verirse de bı daha İrlanda birası içmem,irish publara gitmem.😃slm cs2 de portekizli bir hatunla uzun sure giden iliskimizi kesme kararı aldık yeni bir makine buldum irlandalı iyi oynuyor bilek hakimiyeti gayet iyi. İrlanda nasıl bir ülke açlık kıtlık mı çekiyorlar yoksa para icinde yüzüyorlar mı? Kız shelbourne de bir hotelde çalıştığını söyledi gitmeye değer mi cepten kaç k dolar çıkar
Buna vize veren ülke bitiktirSenin gibilere vize vermez zaten ama verirse de bı daha İrlanda birası içmem,irish publara gitmem.😃
Özürlü buslm cs2 de portekizli bir hatunla uzun sure giden iliskimizi kesme kararı aldık yeni bir makine buldum irlandalı iyi oynuyor bilek hakimiyeti gayet iyi. İrlanda nasıl bir ülke açlık kıtlık mı çekiyorlar yoksa para icinde yüzüyorlar mı? Kız shelbourne de bir hotelde çalıştığını söyledi gitmeye değer mi cepten kaç k dolar çıkar
Birleşik krallık ülkelerinin öyle bir hata yapacağını sanmıyorumda yinede belli olmaz.Gemiyle kaçak yollarda muzun içinde falan girebilir.Buna vize veren ülke bitiktir![]()
günde 5 kavanoz bal satsan yine de toparlayaman sen o parayıslm cs2 de portekizli bir hatunla uzun sure giden iliskimizi kesme kararı aldık yeni bir makine buldum irlandalı iyi oynuyor bilek hakimiyeti gayet iyi. İrlanda nasıl bir ülke açlık kıtlık mı çekiyorlar yoksa para icinde yüzüyorlar mı? Kız shelbourne de bir hotelde çalıştığını söyledi gitmeye değer mi cepten kaç k dolar çıkar
Pp ye uygun yorum geldigünde 5 kavanoz bal satsan yine de toparlayaman sen o parayı
Anzer balı satsa bence gidergünde 5 kavanoz bal satsan yine de toparlayaman sen o parayı
Güzellik göreceli kavram tüylü çekik seviyor belki.Kız olsa ne olucaktıki Filipinler’de
bunu kim yapıyorsa söyle makina yüz yirmi üç demesin bir iki üç desin ben ilk defa bundan duyuyorum@Fterim1905
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.m.youtube.com
Kötü bi söz etmek istemiyorum ama hıyar gibi adamsın aynıslm cs2 de portekizli bir hatunla uzun sure giden iliskimizi kesme kararı aldık yeni bir makine buldum irlandalı iyi oynuyor bilek hakimiyeti gayet iyi. İrlanda nasıl bir ülke açlık kıtlık mı çekiyorlar yoksa para icinde yüzüyorlar mı? Kız shelbourne de bir hotelde çalıştığını söyledi gitmeye değer mi cepten kaç k dolar çıkar
Bilader sen gecen günü ben evleniyom diye konu açmadın mi ben mi yanlış hatırlıyomslm cs2 de portekizli bir hatunla uzun sure giden iliskimizi kesme kararı aldık yeni bir makine buldum irlandalı iyi oynuyor bilek hakimiyeti gayet iyi. İrlanda nasıl bir ülke açlık kıtlık mı çekiyorlar yoksa para icinde yüzüyorlar mı? Kız shelbourne de bir hotelde çalıştığını söyledi gitmeye değer mi cepten kaç k dolar çıkar