Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Cristiano Ronaldo

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
boş konusuyorsun
adamların bir önceki ceosu muhtar kent adam türk
coca cola da amerika merkezli global bir holdingtir
elinizin altında internet var açın araştırın ne dogru ne degil ögrenin
facebookta şey de paylaşıyordur senin gibiler bu markette hangi marka varsa israil malı almayın diye boykot edin diye fhdsfnsdfds

hadi hepsini geçtim senin dedigin olsun, coca cola israil malı olsun
o mal ülkeye ithal edilmiş, parası ödenmiş, market dolabına koyulmuş
sen alsan ne yazar almasan ne yazar

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
adamların bir önceki ceosu muhtar kent adam türk
coca cola da amerika merkezli global bir holdingtir
elinizin altında internet var açın araştırın ne dogru ne degil ögrenin
facebookta şey de paylaşıyordur senin gibiler bu markette hangi marka varsa israil malı almayın diye boykot edin diye fhdsfnsdfds

hadi hepsini geçtim senin dedigin olsun, coca cola israil malı olsun
o mal ülkeye ithal edilmiş, parası ödenmiş, market dolabına koyulmuş
sen alsan ne yazar almasan ne yazar
Dost dediklerin tamamen doğru Coca Cola Amerika ürünü bu israil olayı falan hikaye ama sadece şunu belirtmek istedim.Hani senin demiş olduğun şu cümlede yanlışlık var sadece.’Ülke parasını ödemiş dolaba girmiş alsan ne olur almasan ne olur’.O öyle olmuyor dost ürünler talebe göre getiriliyor.Ülkenin dolabına koyduğu ürüne talep olmazsa diğer sevkiyatta o üründen eskisi kadar getirim yapmayacak.Bunu coca cola için demiyorum kesinlikle.Yoksa diğer dostların ve seninde dediğin gibi o israil muhabbeti çomar kesim muhabbeti.O ürün amerikaya ait.Sadece son yorumuna açıklık getirmek istedim iyi forumlar dost :)

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
Dost dediklerin tamamen doğru Coca Cola Amerika ürünü bu israil olayı falan hikaye ama sadece şunu belirtmek istedim.Hani senin demiş olduğun şu cümlede yanlışlık var sadece.’Ülke parasını ödemiş dolaba girmiş alsan ne olur almasan ne olur’.O öyle olmuyor dost ürünler talebe göre getiriliyor.Ülkenin dolabına koyduğu ürüne talep olmazsa diğer sevkiyatta o üründen eskisi kadar getirim yapmayacak.Bunu coca cola için demiyorum kesinlikle.Yoksa diğer dostların ve seninde dediğin gibi o israil muhabbeti çomar kesim muhabbeti.O ürün amerikaya ait.Sadece son yorumuna açıklık getirmek istedim iyi forumlar dost :)
Dost ben ekonomi okuyorum biliyorum neyin ne olduğunu sıkıntı yok. Demek istediğim adamın milyonlarca ürünü gelmiş zaten girmiş ülkeye rafta yerini almış kar marjı oldukça yüksek, iki üç tane cahil boykot edip almıyor diye de pazardan çekilmezler talep düştü diye. Ki ayrıca bu tiplerin boykot anlayışı ürünü marketten parasını verip alarak lavaboya dökmek olduğu için coca colaya yine giren çıkan bir şey yok

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,984
1,061
113
bence sponsor firmalara yapılan hareketler uefayı hedef alan bir bir protesto . Christian Eriksen olayında maçın oynanmasına karar veren uefayı protesto ettiklerini düşünüyorum. hadi cola zararlı anladık ta , biranın bilinen bir zararı olmadığı gibi fazla içilmezse faydası var

Hermes07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
587
366
63
Müslüman tayfa iş başında 😍😍😍😍