Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Cristiano Ronaldo

Hermes07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
587
366
63
Adam Hristitiyan Olmasına ragmen milyonlarca insanların yapamadıgını tüm dünyanın gözü önünde yapıyor Sen nasil bir kralsın be
Acunn da programında milleti colaya teşvik edip reklam yapsın

Moderatör tarafında düzenlendi:

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,014
1,212
113
Kardeşim tepkisi İsrail'e değil yalnız kolanin zararlı ve kanserojen olmasına ama yinede sen bilirsin 😁

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,870
10,913
113
yani ironi degilse şu hareketi ronaldonun cidden o amaçla yaptıgını düşünmene mi üzüleyim yoksa coca colanın cidden israil malı oldugunu düşünmene mi karar veremedim

gaggi2727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,196
1,315
113
yani ironi degilse şu hareketi ronaldonun cidden o amaçla yaptıgını düşünmene mi üzüleyim yoksa coca colanın cidden israil malı oldugunu düşünmene mi karar veremedim
Sa dostlar yuzde 15 cevrimsiz bonus alinca anapara cevrimi nasil oluyor ben cok bonus almiyorum o yuzden sordum

gaggi2727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,196
1,315
113
1000 yatirdim siteye yuzde 15 dedi 100 lira ekledi 1000 lirayi 2 14 orana tek mac attim 100 lira yi ikili kombin 1000 lik mac geldi 100 luk mac kaybetti site anaparayi 1.6 2li kombine yapman lazim yuzde 15 cevrimsiz bonus aldiginiz icin dedi komik engvuvendigim site

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,022
13,144
113
1000 yatirdim siteye yuzde 15 dedi 100 lira ekledi 1000 lirayi 2 14 orana tek mac attim 100 lira yi ikili kombin 1000 lik mac geldi 100 luk mac kaybetti site anaparayi 1.6 2li kombine yapman lazim yuzde 15 cevrimsiz bonus aldiginiz icin dedi komik engvuvendigim site
Hangi site acaba promosyonlar kısmında belirtmis olması gerek çevrim şartını

sevk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,416
381
83
Bonus almadan oynamayı öğrenin fraud der geçer kalırsınız öyle

Zaten oranlar yüksek legale göre daha ne

250t yatırım yapıyor çevrimsiz alıo betco atıyorum
250tl de başka bir siteye yatırıyor atıyorum bookie altyapısı bir site ordan da çevrimsiz bonusu alıo

Bi siteden alt bahsi bir siteden üst bahsi alıyor aynı maça site bizden ondan sonra neden kimlik istiyor belge istiyor diyorsunuz
Kötüye kullanama olayını sezerse site senden belge ister.
O sitelerin sizden belge isteme olayları boşa değil o sitelerinde kendi grupları var bilgileri karşılaştırıyolar bilginiz olsun.Bi akıllı siz değilsiniz
Zaten site promoda belirtiyor.

O yüzden bonus almadan oynayın.Tecrübeyle sabittir.

Güvenilir sitelerden oynayın.Piyasaya hiperwin diye bir site girdi öneririm bets10 a rakip.

Hiperwin sitesi dünya genelinde çok meşhur olan bet365,bwin ve tipico daki sistemi kullanıyor.

1milyon çek öder.
10milyon çek yine öder.Tavsiye ederim.

400lirayı 10k yaptım belgeleri onaylattım çekimi verdim öneririm

44erman44

Kayısı Kent
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,608
5,488
113
Adam Hristitiyan Olmasına ragmen milyonlarca insanların yapamadıgını tüm dünyanın gözü önünde yapıyor Sen nasil bir kralsın be
Acunn da programında milleti colaya teşvik edip reklam yapsın
Reklamın alasını yapmış sanki:)))
Belkide iyi para vermemiştir coca cola onu protesto etmiştir merak etmeyin

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,539
1,079
113
bende zengin olursam kolayı bırakıcam, şuanki durumumda ronaldo olsa siyanür içerdi :rolleyes:

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Konuyu açan arkadaş umarım ironidir çünkü ironiyse komik ironi değilse daha komik