- 222
- 170
- 43
Sanki bu adam takla atıyor reis 😂😂😂beyler biraz önce bir arkadaşım attı bu crazy time da çarkı çeviren lavuk pochinkodan düştü diyor doğrumu bu 🤣 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 170299
Var mı videosu dostAdam takla atıyor ve bu olay yeni değil bayağı oldu
Hahshahahaja gercekmi bubeyler biraz önce bir arkadaşım attı bu crazy time da çarkı çeviren lavuk pochinkodan düştü diyor doğrumu bu 🤣 🤣
Ne pis adamsin la 😁Adam da ne g.t varmış aw karı gtü sandım ilk bakişta
Kardes bu sekilde dusme açisi olamaz be sanki gokdelenden dusuyor dusecegi yer gozukuyor zaten oranti yap mumkun degil bu sekilde dusmesi.bi arkadas yazmis takla atiyor diye aynen oyle gozuken takla atiyorbeyler biraz önce bir arkadaşım attı bu crazy time da çarkı çeviren lavuk pochinkodan düştü diyor doğrumu bu 🤣 🤣
doğru diyosun usta yine de sağlam güldüm yaKardes bu sekilde dusme açisi olamaz be sanki gokdelenden dusuyor dusecegi yer gozukuyor zaten oranti yap mumkun degil bu sekilde dusmesi.bi arkadas yazmis takla atiyor diye aynen oyle gozuken takla atiyor
dostum crazy de o kadar cok kaybetmıs kı sunucularla akraba olmus pavelin baldızının adı ne dostPavel adamım ya
Çok bonus atar bu adam
Kaç x gelmişbeyler biraz önce bir arkadaşım attı bu crazy time da çarkı çeviren lavuk pochinkodan düştü diyor doğrumu bu 🤣 🤣