- 147
- 44
- 28
Anlayıp dinlemeden konu açarsanız sonuç böyle olurKonuyu actigima bin pişman ettiniz q iyilik yaramıyor mu olum sizin gibilere site yatirm yok ekledi alanlarda var açıklamada gayet açık anlaşılmayacak bir durum yok
Anlayıp dinlemeden konu açarsanız sonuç böyle olurKonuyu actigima bin pişman ettiniz q iyilik yaramıyor mu olum sizin gibilere site yatirm yok ekledi alanlarda var açıklamada gayet açık anlaşılmayacak bir durum yok
Benimkini sildi şerefsizler şimdideneyın sansınızı ama bu altyapı sılıyor ıp dıyerek
Deneyelim bakalımCanlıya baglanirken paratim bonusu seçip bağlanın 250 ekliyor min 100 Max 1000 çekim paratim uygulama ekran resmini atıyorsunuz slotta geçerli çevrim yatırım şartı yok sadece çekerken verilen 250 siliniyor yani 500 olunca 250 çekiyorsunuz 1250 olunca 1000 çekim bilginiz olsun
Ya o içtiğinizden banada verin siz harbi ne içiyonuzCanlıya baglanirken paratim bonusu seçip bağlanın 250 ekliyor min 100 Max 1000 çekim paratim uygulama ekran resmini atıyorsunuz slotta geçerli çevrim yatırım şartı yok sadece çekerken verilen 250 siliniyor yani 500 olunca 250 çekiyorsunuz 1250 olunca 1000 çekim bilginiz olsun
Site sağlam ödeme yapıyor çok eski oynadığım site ben aldım bonusu sizde alınCanlıya baglanirken paratim bonusu seçip bağlanın 250 ekliyor min 100 Max 1000 çekim paratim uygulama ekran resmini atıyorsunuz slotta geçerli çevrim yatırım şartı yok sadece çekerken verilen 250 siliniyor yani 500 olunca 250 çekiyorsunuz 1250 olunca 1000 çekim bilginiz olsun
Genellikle Chivas 18 yada bazen beylerbeyi gardasim bı akşam müsait olursan gel ismarlayayim beraber içelim hem dertlesmis oluruzYa o içtiğinizden banada verin siz harbi ne içiyonuz
Degistirdiler kardeşim ilkten yatırımsiz alanlar vardı yoğunluk olunca değiştirmişlerŞartlar hep böylemiydi
Tamam.Düşük IQ unla uğraşamam yol al
Siyaset yasak reis tekrarlanmasın..@KOMPANSE34 kanka sen niye her deneme bonusu paylaşımına gülüyon 😅
Tamam reis içimize atalım.Siyaset yasak reis tekrarlanmasın..
Teşekkürler dost çekim ödendi 5 dakkadaCanlıya baglanirken paratim bonusu seçip bağlanın 250 ekliyor min 100 Max 1000 çekim paratim uygulama ekran resmini atıyorsunuz slotta geçerli çevrim yatırım şartı yok sadece çekerken verilen 250 siliniyor yani 500 olunca 250 çekiyorsunuz 1250 olunca 1000 çekim bilginiz olsun
Yatırımın var mı?Çevrim yada yatırım şartı yok
Yoktu Ağa ilkten zaten yatırımsizlarada verdiler sonradan değiştirmişler şartlarıYatırımın var mı?
paylaşıldı kankaBetredi115.com 100 fs veriyor 500 çek alın