Bakicaz melo.simdi oylemiYatırım yoktu eklediler
Daha once yatirimi olanlara konu kilitBenim yatırım yoktu eklediler alanlar var adam secerlerse o benlik bir durum değil
Konuyu actigima bin pişman ettiniz q iyilik yaramıyor mu olum sizin gibilere site yatirm yok ekledi alanlarda var açıklamada gayet açık anlaşılmayacak bir durum yokKüfür ettin mi? Yasaklanıyorsun. Ben cidden hakarete karşıyım ama şunu paylaşana küfür etseler bir ilki yaşarım destek veririm.
Güzel kardeşim sen kimsinki bana iyilik yapacaksın. İkincisi ben senin ....... üçüncüsü o kadar kişi anlamadıysa konuyu gözden geçirekceksin tekrar yayınlayacaksın. Millete laf yetiştirene kadar halledebilirdin.Konuyu actigima bin pişman ettiniz q iyilik yaramıyor mu olum sizin gibilere site yatirm yok ekledi alanlarda var açıklamada gayet açık anlaşılmayacak bir durum yok
Düşük IQ unla uğraşamam yol alGüzel kardeşim sen kimsinki bana iyilik yapacaksın. İkincisi ben senin ....... üçüncüsü o kadar kişi anlamadıysa konuyu gözden geçirekceksin tekrar yayınlayacaksın. Millete laf yetiştirene kadar halledebilirdin.
buyur dostum
Ne ayrıcalığın var senin yatırım olmayana vermiyoruz diyor@Shellac adminim siteye yatırım yoktu bana verdi alamayanlar var adam seçiyorlar konu kilit