Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Cratosslot 250 TL Deneme Bonusu

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,302
113
Benim yatırım yoktu eklediler alanlar var adam secerlerse o benlik bir durum değil

ugurcg9

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
77
86
18
İlgili bonus daha önce finansal işlemi olan üyelerimiz için geçerlidir . Maalesef sizlerin sitemiz üzerinde finansal işleminiz bulunmuyor bu sebep ile ilgili bonusun aktarımı yapılamamaktadır . Dilerseniz Paratim ile yeni yatırım yaparak ilk yatırıma özel %100 PARATİM SLOT BONUSU alabilirsiniz .

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,302
113
Küfür ettin mi? Yasaklanıyorsun. Ben cidden hakarete karşıyım ama şunu paylaşana küfür etseler bir ilki yaşarım destek veririm.
Konuyu actigima bin pişman ettiniz q iyilik yaramıyor mu olum sizin gibilere site yatirm yok ekledi alanlarda var açıklamada gayet açık anlaşılmayacak bir durum yok

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,302
113
@Shellac adminim siteye yatırım yoktu bana verdi alamayanlar var adam seçiyorlar konu kilit

Mericimo81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,665
794
113
Ben yeni üye oldum yatırım da yok aldım direk bilginiz olsun

serum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,059
392
83
Ayni şekil bende aldım paratin üye olup ekran resmini atınız

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
149
43
Konuyu actigima bin pişman ettiniz q iyilik yaramıyor mu olum sizin gibilere site yatirm yok ekledi alanlarda var açıklamada gayet açık anlaşılmayacak bir durum yok
Güzel kardeşim sen kimsinki bana iyilik yapacaksın. İkincisi ben senin ....... üçüncüsü o kadar kişi anlamadıysa konuyu gözden geçirekceksin tekrar yayınlayacaksın. Millete laf yetiştirene kadar halledebilirdin.

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113

WilliamMunny

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,081
1,049
113
İlgili bonus daha önce finansal işlemi olan üyelerimiz için geçerlidir . Maalesef sizlerin sitemiz üzerinde finansal işleminiz bulunmuyor bu sebep ile ilgili bonusun aktarımı yapılamamaktadır . Dilerseniz Paratim ile yeni yatırım yaparak ilk yatırıma özel %100 PARATİM SLOT BONUSU alabilirsiniz .

Harun6464

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
442
192
43
Siteye şimdi üye oldum bonus talepten deneme bonusu talep ettim daha önceden üye olmuşsunuz diye reddedilmiş tam dolandırıcı site 😂😂😂

serum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,059
392
83
Cratos bonus güzel de oyunlar kapalı

hewal00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
448
119
43
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME ! ''250 TL PARATİM BONUSU'' YENİ ÜYELER İÇİN DEĞİLDİR. BU BONUS İÇİN DAHA ÖNCE EN AZ 1 ADET YATIRIM YAPMIŞ OLMANIZ GEREKMEKTEDİR. ( BUGÜN KAYIT OLUP YATIRIM YAPANLAR FAYDALANAMAZ ) YENİ ÜYELERİMİZ 100 TL SLOT DENEME BONUSUNU ''BONUS TALEP '' KISMINDAN HESAPLARINA OTOMATİK AKTARABİLİRLER.

kyrazx

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29
10
3
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME ! ''250 TL PARATİM BONUSU'' YENİ ÜYELER İÇİN DEĞİLDİR. BU BONUS İÇİN DAHA ÖNCE EN AZ 1 ADET YATIRIM YAPMIŞ OLMANIZ GEREKMEKTEDİR. ( BUGÜN KAYIT OLUP YATIRIM YAPANLAR FAYDALANAMAZ ) YENİ ÜYELERİMİZ 100 TL SLOT DENEME BONUSUNU ''BONUS TALEP '' KISMINDAN HESAPLARINA OTOMATİK AKTARABİLİRLER.

canlı destek girer girmez böyle diyor