Denememi dostum bu yatirimsizmiCanlıya baglanirken paratim bonusu seçip bağlanın 250 ekliyor min 100 Max 1000 çekim paratim uygulama ekran resmini atıyorsunuz slotta geçerli çevrim yatırım şartı yok sadece çekerken verilen 250 siliniyor yani 500 olunca 250 çekiyorsunuz 1250 olunca 1000 çekim bilginiz olsun
Uygulaması ne bunun ekran resmi atarmısınızCanlıya baglanirken paratim bonusu seçip bağlanın 250 ekliyor min 100 Max 1000 çekim paratim uygulama ekran resmini atıyorsunuz slotta geçerli çevrim yatırım şartı yok sadece çekerken verilen 250 siliniyor yani 500 olunca 250 çekiyorsunuz 1250 olunca 1000 çekim bilginiz olsun
Çevrim yada yatırım şartı yokDenememi dostum bu yatirimsizmi
Ekran resmini nerden atacazCanlıya baglanirken paratim bonusu seçip bağlanın 250 ekliyor min 100 Max 1000 çekim paratim uygulama ekran resmini atıyorsunuz slotta geçerli çevrim yatırım şartı yok sadece çekerken verilen 250 siliniyor yani 500 olunca 250 çekiyorsunuz 1250 olunca 1000 çekim bilginiz olsun
Açıklamam gayet açık ve anlaşılır sende bı problem varsa bilemem kardeşKonu açmis boş açikama uygulama adamlar bisi yaziyor paylasmis gitmis
Yatirimin varmiydi bosuna baglanmayalimParatim play storeden indirin uygulama kayıtlı olmanız lazım isminizin bulunduğu alandan ekran resmi alıp atın canliya
Yukardan aşagiya yorumlara bi bak okumam yazman varsa tabiAçıklamam gayet açık ve anlaşılır sende bı problem varsa bilemem kardeş
Yatırım yoktu ekledilerYatirimin varmiydi bosuna baglanmayalim