- 1,423
- 688
- 113
Son balayı
Ekli dosyalar
-
796.2 KB Görüntüleme: 198
Son düzenleme:
Kral jübile maçı olması için bir olayın meydana gelmesi lazım yoksa anlamı kalmaz örnek veriyorum deprem orman yangıni birilerinin ölmesi gerekiyor onun adına hem o hemde siyasi olaylar bütünününde reyting para herşey sıcağı sıcağına dönsünBenim ANLAMADIĞIM TUM AVRUPA VEYA DUNYA YILDIZLARININ OLDUGU BIR MAC NEDEN YAPILMIYOR GUNCEL OYNUYANLAR ICIN SIZCEDE SUPER OLMAZMI
Kral gibide ki Yılmaz gibisin hep olumsuz negatif birisinımkansız zaten ıkısıde suan ptt 1.ligde oynayacak kapasitede futbolcular beraber oynasalar bile tat vermez
Kral fakirleri doyurur bunların servetiikisi de 60 yasındayken mini halısaha yaparlar
gecen senelerde yaptıkları gıbı.
gercekler acıdır dostum ben sadece doğruları konuşurumKral gibide ki Yılmaz gibisin hep olumsuz negatif birisin
Alakası yok NBA de all star her yıl yapılıyor emekli olscsk olanlar efsaneler yeniler en iyiler hepsi bir yerdeKral jübile maçı olması için bir olayın meydana gelmesi lazım yoksa anlamı kalmaz örnek veriyorum deprem orman yangıni birilerinin ölmesi gerekiyor onun adına hem o hemde siyasi olaylar bütünününde reyting para herşey sıcağı sıcağına dönsün
O başka bir şey ben jübile diyorum onlar all star emekli değillerAlakası yok NBA de all star her yıl yapılıyor emekli olscsk olanlar efsaneler yeniler en iyiler hepsi bir yerde
Bunlarda topcumu bizim @Golcümetin 100 spin ver daha iyi verim alirsinizSon balayı
Abi gece geceBunlarda topcumu bizim @Golcümetin 100 spin ver daha iyi verim alirsiniz
Bunlarda emekli değil ve all star olarak hala bulundukları ligin en iyileri messi ile tarihinde ilki yaşadı inter miami mesela , aktif olarak çok rahat böyle bir şey yapılabilir yeter ki istensin bir sürü yeni turnuva icat ediyorlar yıl sonu böyle bir şey çıkarabilirler güzel olur en iyilerin yarıştığı bi maçO başka bir şey ben jübile diyorum onlar all star emekli değiller