Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet CR7 ve Messi İki Efsane Aynı Zamanda Aynı Yerde

hikmet1912

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,099
406
83
Benim ANLAMADIĞIM TUM AVRUPA VEYA DUNYA YILDIZLARININ OLDUGU BIR MAC NEDEN YAPILMIYOR GUNCEL OYNUYANLAR ICIN SIZCEDE SUPER OLMAZMI

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,409
684
113
Benim ANLAMADIĞIM TUM AVRUPA VEYA DUNYA YILDIZLARININ OLDUGU BIR MAC NEDEN YAPILMIYOR GUNCEL OYNUYANLAR ICIN SIZCEDE SUPER OLMAZMI
Kral jübile maçı olması için bir olayın meydana gelmesi lazım yoksa anlamı kalmaz örnek veriyorum deprem orman yangıni birilerinin ölmesi gerekiyor onun adına hem o hemde siyasi olaylar bütünününde reyting para herşey sıcağı sıcağına dönsün

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,021
10,644
113
Kral jübile maçı olması için bir olayın meydana gelmesi lazım yoksa anlamı kalmaz örnek veriyorum deprem orman yangıni birilerinin ölmesi gerekiyor onun adına hem o hemde siyasi olaylar bütünününde reyting para herşey sıcağı sıcağına dönsün
Alakası yok NBA de all star her yıl yapılıyor emekli olscsk olanlar efsaneler yeniler en iyiler hepsi bir yerde

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,021
10,644
113
O başka bir şey ben jübile diyorum onlar all star emekli değiller
Bunlarda emekli değil ve all star olarak hala bulundukları ligin en iyileri messi ile tarihinde ilki yaşadı inter miami mesela , aktif olarak çok rahat böyle bir şey yapılabilir yeter ki istensin bir sürü yeni turnuva icat ediyorlar yıl sonu böyle bir şey çıkarabilirler güzel olur en iyilerin yarıştığı bi maç