- 77,476
- 49,752
- 113
Mal adam bana atsa o parayı 2 adımda Mls maçlarında 15 m yapardımUlan sadece yüzük 5M $ aw
Mal adam bana atsa o parayı 2 adımda Mls maçlarında 15 m yapardımUlan sadece yüzük 5M $ aw
Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez’e evlilik teklifi için taktığı büyük elmas yüzüğünün fiyatı dudak uçuklattı. Orijinal taşın yaklaşık 30 karat olduğu ve 3 ila 5 milyon dolar arasında bir değere sahip olduğu tahmin ediliyor.ciddimi oha
acaba kadın diyormudur ki oh enayi keriz parası diye içinden valla bu kadınlar şeytan beklenir ronaldo da garibim harbi seviyor kadını heraldeCristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez’e evlilik teklifi için taktığı büyük elmas yüzüğünün fiyatı dudak uçuklattı. Orijinal taşın yaklaşık 30 karat olduğu ve 3 ila 5 milyon dolar arasında bir değere sahip olduğu tahmin ediliyor.
Kankam yayok ya onlarda aynı esmerlere hiçbi zaman ısınamam ilk kural sarışınlık
Bugün A101'e gittim 640 gramlık salatalık turşusu 192 tl'ydi. Fıkra bu kadar. Ülkeyi yönetenlere hakkımı helal etmiyorum diyecem de bunların inandığı dine de inanmıyorum zatenTebrikler bayağıdır takipçisiyim durumunEkli dosyayı görüntüle 826554
erken evleniyolar biraz daha bekleselerdiEkli dosyayı görüntüle 826547
cristiano ronaldo 8 yıl sonra Georgina ya evlenme teklifi etti bunun şerefine bürolardon kod gelir mi
Valla bende tam tersini düşünüyorum ama bahsettiğim esmer bu zevksizin evlendiği çingene kılıklı karı değilzevkler renkler tartışılmazda ben esmer biriyle evlenmem yav(büyük konuşmayım da yinede fikrimi söyliyim)
Güzellik gelip geçici. Önemli olan sadakat, bağlılık, karşılıklı saygı, empati ve kafa uyumu. Dünya güzeli birisiyle evlenirsin belki de ama egosuyla, kibriyle, bencilliğiyle, kaprisleriyle dünyayı sana cehennem ederDüşme ronaldom düşme
Ekli dosyayı görüntüle 826635
Böyle erken yaşta birbirini tanımadan evleniyorlar ondan sonra boşanmalar niye çok oluyorEkli dosyayı görüntüle 826547
cristiano ronaldo 8 yıl sonra Georgina ya evlenme teklifi etti bunun şerefine bürolardon kod gelir mi
Mutlu sondan sonra evlilik ilgincEkli dosyayı görüntüle 826547