- 2,494
- 1,800
- 113
Bim fişi çıkarmışsın dost maalesef gelmez gecmis olsunNormalde yüksek oran tek maç atarım ama, kombine yapasim geldi. Ekli dosyayı görüntüle 820587
Hahaha gelirse roll yapcam fln deme bak sonra 🤣Bim fişi çıkarmışsın dost maalesef gelmez gecmis olsun
Gelsin bende bir fisi cikartim kupon paylaşırım artik puahah bol sans ama çok zor gelmez umut vermim simdi sna dostHahaha gelirse roll yapcam fln deme bak sonra 🤣
Alkmaari atlatirsam gerisi kolay. Roll yaparken boktan maçlara kalıp mecbur basıyoruz, kombin daha mantıklı geldi. Maçlar aynı saat. Bakalım gelmezse de çok da skme🤣Gelsin bende bir fisi cikartim kupon paylaşırım artik puahah bol sans ama çok zor gelmez umut vermim simdi sna dost
Dunden beri rol yapıyorum 10 da 10 suan isi bilmek lazım dost bende fire yok suana kadar bir baskete girdim orası kayip oldu sadeceAlkmaari atlatirsam gerisi kolay. Roll yaparken boktan maçlara kalıp mecbur basıyoruz, kombin daha mantıklı geldi. Maçlar aynı saat. Bakalım gelmezse de çok da skme🤣
Sonuç ne elde var sıfır 🤣Dunden beri rol yapıyorum 10 da 10 suan isi bilmek lazım dost bende fire yok suana kadar bir baskete girdim orası kayip oldu sadece
Nerden bildin dost dun 7.5k aldik dağıttık valla zaten dağıtmasam da gidecekti hiç değilse birilerine yardımcı olayım dedim puabahSonuç ne elde var sıfır 🤣
Bol sansNormalde yüksek oran tek maç atarım ama, kombine yapasim geldi. Ekli dosyayı görüntüle 820587