- 16,152
- 17,965
- 113
İşte hangisi onu secemiyorumgol alcaksan 80de sonra Ali benım tarz ama genelde 2 mac arasında kalırım oynamadıgımda olur![]()
İşte hangisi onu secemiyorumgol alcaksan 80de sonra Ali benım tarz ama genelde 2 mac arasında kalırım oynamadıgımda olur![]()
bnce colo coloda olcak 2sıde 2den1 olmusİşte hangisi onu secemiyorum
sectıgın an oldu dost yapıyosun bu sporumaçlar böylede bitebilir dost fikrim yok ama eğer ki illa oynucak olsam bu maça basardım
Ekli dosyayı görüntüle 92991
oynasan olur muydu kafamda delı sorular
oynasam oynadığımı görürlerdi öyle bitirirlerdi maçı dostoynasan olur muydu kafamda delı sorular🤪
hadı ınsallahAvailable wilsterman oldu erken geldi ama
Sizin şansiniza colo color 3.5 Ekli dosyayı görüntüle 92993
bi ben bu alt yapıda oynayamıyorumAvailable wilsterman oldu erken geldi ama
bi bu maç kaldı onada oynadık ya inat eder gelmez dostAvailable wilsterman oldu erken geldi ama
bi bu maç kaldı onada oynadık ya inat eder gelmez dostumarım gelir dost
![]()
ben sana dedım ama ben genelde olmayanı bulurum dıye ordan mesajı alman lazımdı 3 mactan 2sınde 80den sonra oldu benım dedıgım harıcOlmucak maçı seçip buluoz aradan şans iste
Sağlık olsun dost üzüldüm ama kayıp@Shellac senin dediğin maçta iki tane oldu
Aşırı sansizlik başladı yine dost 80 den sonra goller gelir diyorum maçlarda hissediyorum ama ta gidip olmayanı buluyorumSağlık olsun dost üzüldüm ama kayıp![]()
Kasada para olunca aynı şekil dost olmayınca baktım bugün hepsi üst bitmişAşırı sansizlik başladı yine dost 80 den sonra goller gelir diyorum maçlarda hissediyorum ama ta gidip olmayanı buluyorum