Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti cparty5858 / 11000 Çıldırdım Deli Deli Geliyorum

Kupon Miktarı
11000
Kupon Oranı
2.184

Emocanfan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
823
140
43
yoksa baska konu işimize bakalım :D
Valla kardes ben forum açıldığında berı üyeyim buraya ilk açıldığında kayıt oldum hiç bir seyede yorum yapmadım bugune kadar etkinliklere bile katılan biri degılım hiç katılmadım bugune kadar sadece ilk defa smdı bunkonuya yazdım bana sahte geldi yazdım gerceksede gerçektir yanı ben yorumumu yaptım

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,963
2,077
113
Herkezin fir fikir dusuncesi var isteyen inanır istemeyen inanmaz herkeze saygi duyarim sadece kardes benim sana tavsiyem bu miktarları boyle bilinmeyen sitelere yatırma birgun canin yanar paran kalır aklinda bulunsun sonradan pisman olma

cparty5858

SADECE FUTBOL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
377
463
63
Valla kardes ben forum açıldığında berı üyeyim buraya ilk açıldığında kayıt oldum hiç bir seyede yorum yapmadım bugune kadar etkinliklere bile katılan biri degılım hiç katılmadım bugune kadar sadece ilk defa smdı bunkonuya yazdım bana sahte geldi yazdım gerceksede gerçektir yanı ben yorumumu yaptım
bende yeni üye değilim hocam için rahat olacaksa soyleyım kısa sürede o kadar shop vs kımse yapamaz %99 gercek ama sana kalmıs yani diyecek bir şeym yok kusurum olduysa kırıcı soz soyledıysem hakkını helal et

cparty5858

SADECE FUTBOL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
377
463
63
Herkezin fir fikir dusuncesi var isteyen inanır istemeyen inanmaz herkeze saygi duyarim sadece kardes benim sana tavsiyem bu miktarları boyle bilinmeyen sitelere yatırma birgun canin yanar paran kalır aklinda bulunsun sonradan pisman olma
benim yanmaz kanka ben yeni oynamıyorum burada uzun süredir cascade alt yapısındayım betwinner vs favorimdir melbet vs

cparty5858

SADECE FUTBOL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
377
463
63
önerin ve düşüncen içinde ayrıca teşekkür ederim

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,963
2,077
113
Kardes sen daha iyi bilirsin herkez buboyunu oynuyor ama sitelerin sagi solu belli olmuuor bende oyle diyordum gecen gun tak bakiye silindi gitti 1400 sonra buz gibi soguk su ictim bir haftadir keyfim kacti

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
leipzig çok tehlikeli oynuyor a.madrid bildiğimiz gibi gol yerse direkt 1 1 yapar

cparty5858

SADECE FUTBOL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
377
463
63
Kardes sen daha iyi bilirsin herkez buboyunu oynuyor ama sitelerin sagi solu belli olmuuor bende oyle diyordum gecen gun tak bakiye silindi gitti 1400 sonra buz gibi soguk su ictim bir haftadir keyfim kacti
1400 bakiye ödemeyen sitede ne bileyim kardesm ben oyle her siteye üye olmam etmem bakar arastırım saglam ref varsa üye olurum

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,963
2,077
113
Arkadasim ben hicbir kimsenin caninin yanmasini istemem cunku herkez bir umutla bir heyecanla birseyler kazanmanin pesinde bu paralar az degil cunku bir ay boyunca esek gibi calisip bu paralari alamiyoruz

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,963
2,077
113
Daha once cekim var belki 7 8 defa ne bileyim boyle sonradan dumenci olacaklarini

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,963
2,077
113
Sans iste bize denk geldi cok ihtiyac varken boyle birsey basima geldi eralde bu durumu biraz zor unutcam artik oynarken hep endiseli olcam buyuk ihtimal

Klan123

Her Zaman Zirvede Bırak
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,578
996
113
Bu maç penaltılara gider leipizig çok üstün oynuyor işin zor bol şanslar

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye