- 377
- 463
- 63
bu cekım sana yeterlı olur dost
Ekli dosyalar
-
77.7 KB Görüntüleme: 33
Usta bi ilk yazdıgıma bak ben kuponuna birseu deıdm mi diye sadece sıte çakma demek istedim ordaGeri vites olmaz ama ilerden döneyim diyorsun. 🤣
1 site normal tarayıcıdan girilmemiş2 sitenın pc uygulaması güzel insan boş yapma admıne basvur o baksın sen degılGeri vites olmaz ama ilerden döneyim diyorsun. 🤣
takma abi hic ugrasmana degmez vallabu cekım sana yeterlı olur dost
usta bana kullanıcı yazmasın admin yazsın kımseyi taktıgım yoktakma abi hic ugrasmana degmez valla
sen ilk defa duymus olabılırsın güzel insan ben burdan oynyrmBu siteye ilk defa duydum neye guvenerek bu miktari bastın merek ettim
Sahte diyene belirttim zaten yaw senlik bir şey yok.1 site normal tarayıcıdan girilmemiş2 sitenın pc uygulaması güzel insan boş yapma admıne basvur o baksın sen degıl
Kardesım kusura bakmada hıc bır sitede qwi payeer cekım yoktur burdaki insanları kandırmabu cekım sana yeterlı olur dost
Sen hic hayatında bu sıtede payeer çekım gordun mu kardesımSahte diyene belirttim zaten yaw senlik bir şey yok.
Site mobil uygulamasında bu logo kullanılıyor demek.
vay arkadas cattık ya kardesm soyle mi anlatayım sana ne istyrsn canlı yayın mı acayım ne yapayımKardesım kusura bakmada hıc bır sitede qwi payeer cekım yoktur burdaki insanları kandırma
yaw aç bak ekran bilgisi ile ekle ezbere ne yazıyorsun.Sen hic hayatında bu sıtede payeer çekım gordun mu kardesım
kıskanclık amacın nedirSen hic hayatında bu sıtede payeer çekım gordun mu kardesım
Ben inanmıyorum kardeş inanan varsa inansın bana site çakma geldıvay arkadas cattık ya kardesm soyle mi anlatayım sana ne istyrsn canlı yayın mı acayım ne yapayım![]()
aynen inanma kardesm dedgm gibi orada bak yönetime bildir var ordan bıldırım yap hallederler güzel insan buranın yorumlarını bos yere kirletmeBen inanmıyorum kardeş inanan varsa inansın bana site çakma geldı
Yaptım zaten kardesaynen inanma kardesm dedgm gibi orada bak yönetime bildir var ordan bıldırım yap hallederler güzel insan buranın yorumlarını bos yere kirletme