http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Covid Yasası

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,726
1,563
113
arkadaşlar bakan abdullah güler covid yasasını aynı şekliyle verdik dedi.o zaman imza seminer yoktu.bu şu anlamamı geliyor denetimde olanlar yine yükümlülükten muaf olacak
Yasa aktifken seminere gitmediğim için ceza aldım.Sen kafana göre iş yapma yine ds müdürlüğünün talimatlarına göre hareket et en sağlıklısı o olur

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,677
1,143
113
Yer altında boşuna yatacağına birkaç kişi malı çıkarıp hayatını kurtarsa daha iyi olur haram değil hırsızlık değil kanunen yasak cezası var tabi
nerde bulduğuna bağlı. misal senin tarlanda bulduysam, senin, devletin arsada bulduysam devletin malına çökmüş oluyorum. hal böyle olunca haram + hırsızlık :d
hoş kendi arsanda bulursan da aslında yüce devlet çöküyor bir kısmına... netice olarak sıkıntılı iş...

Bu arada adam harbiden balık tutmuş,altın aramamış

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
271
130
43
Yasa aktifken seminere gitmediğim için ceza aldım.Sen kafana göre iş yapma yine ds müdürlüğünün talimatlarına göre hareket et en sağlıklısı o olur
avukat cüneyd altıparmak var star tv de çalışan onu aradım.bana yasa çıkarsa girdi çıktı yaparsın 7 gün diyor.kovid döneminde adliyeden işlemlerim yapılmıştı direk ds ye ayrılmıştım.bakan yasayı aynı şekliyle verdik diyor.nasıl girdi çıktı oluyor onu anlamadım

bookie

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,754
342
83
Benimde dost ilk suç tarihim Ocak 2020 1 sene 8 ay almıştım ama habg olmuştu Mayıs 2023 tede başka bir suçtan 6 binlira para cezası aldım ama yatarım yok benim şükür ikincisi avukatım istinafa yolladı kararı önceki habg bozulmasın diye bakalım istinaf uzun sürüyormuş ozamana kadarda af cikarsa girdi çıktı da yapmam sicilimde bozulmaz bakalım
Sicilin ceza yatıp yazmamayla bozulmuyor arkadaşım. Herhangi bir suçtan hüküm giydiysen ve hagb olmadı ise sabi kaybında gözükür 5 sene boyunca. 5 sene sonra ise sabıka kaydında gözükmez adli sicil arşivinde gözükür