http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Covid Yasası

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
271
130
43
İmza olacak kardeşim. Seminerde olacak.
kardeş ben covid döneminde imza atmadım.yasayı aynı şekilde verdik eksiltme çıkarma yapmadık diyor o zaman şu anda olmayacak.55 bin kişi + dışardakilerin yoğunluğu ds müdürlüğü bunu nasıl kaldıracak

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,452
1,205
113
Buyk ihtimal onlar biter ceza indirimi demek zatn disardada olsn dentmde hukmlusun sanada yqrari olup uygulanir
Ceza indirimi demek değil bu 30.03.2020 sonrası işlenen suçlara denetimli serbestlik 1 seneydi şimdi 31.07.2023 öncei işlenen suçlar bakımından denetimi serbestlik 3 yıl toplamda 4 yıl denetimli serbestlik + 3 yıl kapalıdsn açık cezaevine erken geçiş var.

Dogan20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,866
439
83
Beyler benim 2 sene 2 aty ceza geldi 5 ay yatari var açıkta 3/2 ilk mukerir suç tarihi 2021 kurtariyormu

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,092
2,264
113
Beyler benim 2 sene 2 aty ceza geldi 5 ay yatari var açıkta 3/2 ilk mukerir suç tarihi 2021 kurtariyormu
Benimde dost ilk suç tarihim Ocak 2020 1 sene 8 ay almıştım ama habg olmuştu Mayıs 2023 tede başka bir suçtan 6 binlira para cezası aldım ama yatarım yok benim şükür ikincisi avukatım istinafa yolladı kararı önceki habg bozulmasın diye bakalım istinaf uzun sürüyormuş ozamana kadarda af cikarsa girdi çıktı da yapmam sicilimde bozulmaz bakalım

Dogan20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,866
439
83
Benimde dost ilk suç tarihim Ocak 2020 1 sene 8 ay almıştım ama habg olmuştu Mayıs 2023 tede başka bir suçtan 6 binlira para cezası aldım ama yatarım yok benim şükür ikincisi avukatım istinafa yolladı kararı önceki habg bozulmasın diye bakalım istinaf uzun sürüyormuş ozamana kadarda af cikarsa girdi çıktı da yapmam sicilimde bozulmaz bakalım
Senin busey çıkmaz knk ben 2 sene 2 ay oldu sanırım vuruyor yasa

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,402
1,783
113
Yaw aq bı sikide çok bilmeyin efendi gibi yazdım yasak bölgede balık tuttum diye neden sana yalan atayım sığır sıkı ne olacak acaba teroristmiyim ben ne olduysa yazdım işte yasak bölgede balık tutmak 1yil 8 ay 40gun yattım bu kadar
Küfür niye ediyorsun. İyi olmuş beter ol 😃