- 427
- 303
- 63
31 temmuz 2023 den sonra suç işleyenlere birşey yok galiba bu yasada
İmza olacak kardeşim. Seminerde olacak.arkadaşlar bakan abdullah güler covid yasasını aynı şekliyle verdik dedi.o zaman imza seminer yoktu.bu şu anlamamı geliyor denetimde olanlar yine yükümlülükten muaf olacak
Orası net değil kardeşim onunla ilgili net bir açıklama yok31 temmuz 2023 den sonra suç işleyenlere birşey yok galiba bu yasada
İnşallah olur ya benmmde cezam var firardayim şuan cezaevleri tıklım tıklım gitmiyorum o yüzdenOrası net değil kardeşim onunla ilgili net bir açıklama yok
kardeş ben covid döneminde imza atmadım.yasayı aynı şekilde verdik eksiltme çıkarma yapmadık diyor o zaman şu anda olmayacak.55 bin kişi + dışardakilerin yoğunluğu ds müdürlüğü bunu nasıl kaldıracakİmza olacak kardeşim. Seminerde olacak.
Dost geçmiş olsun eğer girdi çıktı olacaksa git benceİnşallah olur ya benmmde cezam var firardayim şuan cezaevleri tıklım tıklım gitmiyorum o yüzden
İkinci kez mukeririm knk 38 ay 4/3Dost geçmiş olsun eğer girdi çıktı olacaksa git bence
Çok geçmiş olsun dost Allah'tan umut kesilmez af yasasıda gelecekmiş inşallah yararlanirsin dostİkinci kez mukeririm knk 38 ay 4/3
Ceza indirimi demek değil bu 30.03.2020 sonrası işlenen suçlara denetimli serbestlik 1 seneydi şimdi 31.07.2023 öncei işlenen suçlar bakımından denetimi serbestlik 3 yıl toplamda 4 yıl denetimli serbestlik + 3 yıl kapalıdsn açık cezaevine erken geçiş var.Buyk ihtimal onlar biter ceza indirimi demek zatn disardada olsn dentmde hukmlusun sanada yqrari olup uygulanir
Sende faydalanıyorsun iyi hali bozmazsanİkinci kez mukeririm knk 38 ay 4/3
Zaten toplam yatarın 28.5 ay iyi hali bozmazsan covid sanada vuruyor kapalıda 1 aydan fazla durmazsınİkinci kez mukeririm knk 38 ay 4/3
Benimde dost ilk suç tarihim Ocak 2020 1 sene 8 ay almıştım ama habg olmuştu Mayıs 2023 tede başka bir suçtan 6 binlira para cezası aldım ama yatarım yok benim şükür ikincisi avukatım istinafa yolladı kararı önceki habg bozulmasın diye bakalım istinaf uzun sürüyormuş ozamana kadarda af cikarsa girdi çıktı da yapmam sicilimde bozulmaz bakalımBeyler benim 2 sene 2 aty ceza geldi 5 ay yatari var açıkta 3/2 ilk mukerir suç tarihi 2021 kurtariyormu
Senin busey çıkmaz knk ben 2 sene 2 ay oldu sanırım vuruyor yasaBenimde dost ilk suç tarihim Ocak 2020 1 sene 8 ay almıştım ama habg olmuştu Mayıs 2023 tede başka bir suçtan 6 binlira para cezası aldım ama yatarım yok benim şükür ikincisi avukatım istinafa yolladı kararı önceki habg bozulmasın diye bakalım istinaf uzun sürüyormuş ozamana kadarda af cikarsa girdi çıktı da yapmam sicilimde bozulmaz bakalım
Küfür niye ediyorsun. İyi olmuş beter ol 😃Yaw aq bı sikide çok bilmeyin efendi gibi yazdım yasak bölgede balık tuttum diye neden sana yalan atayım sığır sıkı ne olacak acaba teroristmiyim ben ne olduysa yazdım işte yasak bölgede balık tutmak 1yil 8 ay 40gun yattım bu kadar
Darısı başına umarım daha da beteri olursunKüfür niye ediyorsun. İyi olmuş beter ol 😃
Ben suç tarihi 2024 ben yararlanamıyor um.koviddenSende faydalanıyorsun iyi hali bozmazsan
Ah be kötü olmuş .Ben suç tarihi 2024 ben yararlanamıyor um.kovidden
Yazık olmuşBen suç tarihi 2024 ben yararlanamıyor um.kovidden