Bende 1 yıl denetimteyim yani biz imza atmaya devam miarkadaşlar bakan abdullah güler covid yasasını aynı şekliyle verdik dedi.o zaman imza seminer yoktu.bu şu anlamamı geliyor denetimde olanlar yine yükümlülükten muaf olacak
Aynen kardesim imza seminer calisma zornlulugu kalkar sanrmarkadaşlar bakan abdullah güler covid yasasını aynı şekliyle verdik dedi.o zaman imza seminer yoktu.bu şu anlamamı geliyor denetimde olanlar yine yükümlülükten muaf olacak
Buyk ihtimal onlar biter ceza indirimi demek zatn disardada olsn dentmde hukmlusun sanada yqrari olup uygulanirBende 1 yıl denetimteyim yani biz imza atmaya devam mi
Hadi inşallah yaBuyk ihtimal onlar biter ceza indirimi demek zatn disardada olsn dentmde hukmlusun sanada yqrari olup uygulanir
Sebep 🧐Bende 1 yıl denetimteyim yani biz imza atmaya devam mi
Balık tutarken askeri yasak bölgede yakalandım evimin altinda o yüzden 40 gün ceza yattım 1 yıl deneyim verdilerSebep 🧐
Bölgedr bulunduğun için ceza mı yedinBalık tutarken askeri yasak bölgede yakalandım evimin altinda o yüzden 40 gün ceza yattım 1 yıl deneyim verdiler
yasayı aynı şekilde eşitlik ilkesi gereği verdik diyor nasıl olacak imza seminer.bu kadar kişinin yükümlülüğünü ds müdürlükleri nasıl kaldıracakDenetimde imza seminer calisma vs olacak sadece erken tahliye bu
Yakalayabildinmi balığı ?Balık tutarken askeri yasak bölgede yakalandım evimin altinda o yüzden 40 gün ceza yattım 1 yıl deneyim verdiler
Ceza kesenlerle birlikte pişirip yemişlerYakalayabildinmi balığı ?
Burda bahsi geçen balık şifre kelime oluyorCeza kesenlerle birlikte pişirip yemişler
Balık tuttu diye 40 gün ceza yattım diyorda inandırıcı değil. Sadece para cezası veriyorlar hapis yok , yasak av zamanında. Çünkü komşuma 60 bin ceza yazmışlardı geçen sene keklik, bıldırcın, tavşan avladı diye. Onda başka bir iş vardırBurda bahsi geçen balık şifre kelime oluyor
Sen olayı yanlış anlamışsın Hazine aramaya şifreli balığa çıktık denirBalık tuttu diye 40 gün ceza yattım diyorda inandırıcı değil. Sadece para cezası veriyorlar hapis yok , yasak av zamanında. Çünkü komşuma 60 bin ceza yazmışlardı geçen sene keklik, bıldırcın, tavşan avladı diye. Onda başka bir iş vardır
Haketmiş o zaman yaniSen olayı yanlış anlamışsın Hazine aramaya şifreli balığa çıktık denir
Yer altında boşuna yatacağına birkaç kişi malı çıkarıp hayatını kurtarsa daha iyi olur haram değil hırsızlık değil kanunen yasak cezası var tabiHaketmiş o zaman yani
Ben çok safım valla 😄😄 öyleyse askeri bölgede define arayacak cesaretten dolayı madalya takılmalıdır bu kişiye ne cezası 😃Sen olayı yanlış anlamışsın Hazine aramaya şifreli balığa çıktık denir
Yine devlet pastadaki payı kendi yemek istiyor o yüzdenYer altında boşuna yatacağına birkaç kişi malı çıkarıp hayatını kurtarsa daha iyi olur haram değil hırsızlık değil kanunen yasak cezası var tabi