o kadar çok siteden çekim yaptım ceza gelmedi bundan yapınca mı gelicekTwitter form dolduranlara sesleniyorum; bu bonustan kazandığınız para ödeyeceğiniz cezanın %1’i etmez haberiniz olsun
o kadar çok siteden çekim yaptım ceza gelmedi bundan yapınca mı gelicekTwitter form dolduranlara sesleniyorum; bu bonustan kazandığınız para ödeyeceğiniz cezanın %1’i etmez haberiniz olsun
Twitter’dan yaptıysan teker teker gelir 1-2 seneyeo kadar çok siteden çekim yaptım ceza gelmedi bundan yapınca mı gelicek
çok deneyimlisin galibaTwitter’dan yaptıysan teker teker gelir 1-2 seneye
Şuna x üzerinden üye olana selam bile verme .dTwitter form dolduranlara sesleniyorum; bu bonustan kazandığınız para ödeyeceğiniz cezanın %1’i etmez haberiniz olsun
Bunun için uğraşmam bu kadar sen uğraş istiyosan tercih meselesiNe yapsınlar üye ol direk IBAN a para mi atsınlar istiyosun .
Yukarda link atmış gözün körmüLink atar mısın reis
1-2 sene değil 5 ay icinde karakoldan aranıyorsun twitter isi sakat yapmayınTwitter’dan yaptıysan teker teker gelir 1-2 seneye
Kriterlerin nedir kardeşim ona göre konu açalım ....Bunun için uğraşmam bu kadar sen uğraş istiyosan tercih meselesi
Site merdiven altı olmasın