Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Colina53 / Rolling

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
Birşey demek istemiyorum herkesin çarşısı Pazar olsun Allah'a emanet

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,435
574
113
Ben collinanın maçları sürekli takip ederim 1 kere çıktı sadece olsn şans bu

moonday06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,248
495
83
Arkadaşım sen şimdi geldin baştan beri takip eden var ya sana çıkarsa çekilişte bahsettigin adalet nasıl olucak o zaman
kardeşim demek istediğim o değil şimdi gelmedim baştan beri takipteyim zaten ama diğer sekmede maca bakarken bir kısım konu içinde muhabbet ederken ben talibim , ben istiyorum vs. yada özelden dağıtım yapacak şahısa yazarak talepte bulanbiliyor.
Demek istediğim buydu sadece, yoksa senin bakış acınla sende haklısıın ayrıca bildiğim kadarıyla bu şekilde forum kurallarınada aykırı oluyor.

Zaten içinden gelmiş dağıtıyor yoksa belli bir zorunluluğu yok sadece kendi fikrimi ilettim.

Kazancı daim olsun.

Colina53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,199
1,164
113
kardeşim demek istediğim o değil şimdi gelmedim baştan beri takipteyim zaten ama diğer sekmede maca bakarken bir kısım konu içinde muhabbet ederken ben talibim , ben istiyorum vs. yada özelden dağıtım yapacak şahısa yazarak talepte bulanbiliyor.
Demek istediğim buydu sadece, yoksa senin bakış acınla sende haklısıın ayrıca bildiğim kadarıyla bu şekilde forum kurallarınada aykırı oluyor.

Zaten içinden gelmiş dağıtıyor yoksa belli bir zorunluluğu yok sadece kendi fikrimi ilettim.

Kazancı daim olsun.
O kişi benim reis eyvallah..😅😅

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,182
12,252
113
@Colina53 kanka konuyu kilitlerelik yoksa döner pıçakları çıkacak 2 dakika içinde millet birbirini kesecek 🥲😅😅😅😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...