Reis takma kafana sen site mi değiştnArkadaşım sen şimdi geldin baştan beri takip eden var ya sana çıkarsa çekilişte bahsettigin adalet nasıl olucak o zaman
Reis takma kafana sen site mi değiştnArkadaşım sen şimdi geldin baştan beri takip eden var ya sana çıkarsa çekilişte bahsettigin adalet nasıl olucak o zaman
Yani baştan beri takip eden arkadaşlara haksızlık olur 👍Arkadaşım sen şimdi geldin baştan beri takip eden var ya sana çıkarsa çekilişte bahsettigin adalet nasıl olucak o zaman
Emeğine sağlık dost
Forumda en güvenilir insanlar arasında top 5 e girer kefilim 🖖🤞🏽O iş bende rahat ol
Kashima dm yazıcakmı biz mi yazalım
Bu arkadaşlar bana dm atsin
kardeşim demek istediğim o değil şimdi gelmedim baştan beri takipteyim zaten ama diğer sekmede maca bakarken bir kısım konu içinde muhabbet ederken ben talibim , ben istiyorum vs. yada özelden dağıtım yapacak şahısa yazarak talepte bulanbiliyor.Arkadaşım sen şimdi geldin baştan beri takip eden var ya sana çıkarsa çekilişte bahsettigin adalet nasıl olucak o zaman
Attım hocam holi kullanıcı adımBu arkadaşlar bana dm atsin
O kişi benim reis eyvallah..😅😅kardeşim demek istediğim o değil şimdi gelmedim baştan beri takipteyim zaten ama diğer sekmede maca bakarken bir kısım konu içinde muhabbet ederken ben talibim , ben istiyorum vs. yada özelden dağıtım yapacak şahısa yazarak talepte bulanbiliyor.
Demek istediğim buydu sadece, yoksa senin bakış acınla sende haklısıın ayrıca bildiğim kadarıyla bu şekilde forum kurallarınada aykırı oluyor.
Zaten içinden gelmiş dağıtıyor yoksa belli bir zorunluluğu yok sadece kendi fikrimi ilettim.
Kazancı daim olsun.
HahahahaO kişi benim reis eyvallah..😅😅
Kral çekiliş olmayacak ki anlamadım ben adam 5 kişi yazdı. Liste mi o?O kişi benim reis eyvallah..😅😅
Kaçırdım senin rolü ya knkListeyi arkadaş yapsın ödemeleri @Kashima kardeş yapicak
iyi güldürdün , kazancın daim olsun tekrardanO kişi benim reis eyvallah..😅😅