- 20,311
- 12,317
- 113
Yassssla 👍👍Bir dk sürmedi ödeme geldi..😅😅
Yassssla 👍👍Bir dk sürmedi ödeme geldi..😅😅
Güle güle harca kralBir dk sürmedi ödeme geldi..😅😅
Reis sen mi seçiceksinŞu konu altında tartışma yapana ödül gönderilmeyecek bilginize @Colina53
Yok başka dost seçecekmiş o halleder 😅😅Reis sen mi seçiceksin
Tamam dostYok başka dost seçecekmiş o halleder 😅😅
Bankayla hiç ugrasılmasın evermatrik siteden siteye dagıtım daha temiz olur fikrimceListeyi arkadaş yapsın ödemeleri @Kashima kardeş yapicak
O iş bende rahat olBankayla hiç ugrasılmasın evermatrik siteden siteye dagıtım daha temiz olur fikrimce
Adam çekim geldi dedi ya kral çekmiş artıkBankayla hiç ugrasılmasın evermatrik siteden siteye dagıtım daha temiz olur fikrimce
Bence harika fikir oraya atılcak zaten yineBankayla hiç ugrasılmasın evermatrik siteden siteye dagıtım daha temiz olur fikrimce
Arkadaşım sen şimdi geldin baştan beri takip eden var ya sana çıkarsa çekilişte bahsettigin adalet nasıl olucak o zamanAdamlar konu içinde seçilmiş bile hani çekiliş felan olmuyormu biz konuyu kacırdık lütfen beğenenlerden felan liste yapıp cekiliş yap , en azından daha adeletli olur
Yani dost haksızlık olur başından beri burdauız yaniArkadaşım sen şimdi geldin baştan beri takip eden var ya sana çıkarsa çekilişte bahsettigin adalet nasıl olucak o zaman