@BarriosAbi iban yazıyorum burdan TR920006701000000037482055 Murat Korkusuz
Hakikatten korkusuz adamsın dostAbi iban yazıyorum burdan TR920006701000000037482055 Murat Korkusuz
Daim olsun kardeşim dinlen istersen birazValla 800 lira kasadan bir skor ve iki adım ile buralara geldik şansımız varmiss..😅😅
Ulan bırınızde demedınız metın vardı püüDaim olsun kardeşim dinlen istersen biraz
Güzeldi güzel helalValla 800 lira kasadan bir skor ve iki adım ile buralara geldik şansımız varmiss..😅😅
Güzel sayamamissin demekkiUlan bırınızde demedınız metın vardı püü
MetingsUlan bırınızde demedınız metın vardı püü
Metinim liste bende değil bahcedeydin fazla yazamadın onu biliyorumUlan bırınızde demedınız metın vardı püü
Korkusuz değilde emeğinin karşılığı için savaşıyorHakikatten korkusuz adamsın dost
Aynısını düşündüm jxdjsjdhdKorkusuz değilde emeğinin karşılığı için savaşıyor
Her sayıyı yazmak lazım yapamıyorum telefon ekranı kırıkGüzel sayamamissin demekki
Vefa bır semt adı artık 😀Metinim liste bende değil bahcedeydin fazla yazamadın onu biliyorum
Yok dost açıktan IBAN paylaşmış onun için dedim yoksa bizde emekçi kişileriz emeğe saygımız sonsuzKorkusuz değilde emeğinin karşılığı için savaşıyor
Eyw samsundan selam olsunÖdüller gönderildi arkadaşlar @haylan06 arkadaşımıza..inşallah İşinizi görür
Teşekkürler hocamÖdüller gönderildi arkadaşlar @haylan06 arkadaşımıza..inşallah İşinizi görür