- 1,303
- 309
- 83
58
Sayfa sayfa bakıyorum müdür sıkıntı yokReis ben tutmuyorum listeyi kupon hele bı gelsin miktarı dusururuz kişi sayısını yukseltiriz gerekirse
O iş bizde
SaplaSayfa sayfa bakıyorum müdür sıkıntı yok
Dost yanlış anlamada bu takip edenlere hep emek emek diyorlar neyin emeği amq bu forumda en çok. Roll takip edenlerden biriyim aktif roll açanlarında başlarında gelirim, konu sahibi ister 1 mesajı olana ödül verir ister 100 mesajı olana konuna belirttiği durum ne ise gerçekleştirir kapar , sanki taş atıp kolu kopuyor takip edenin zorunda değilsiniz…
Güzel bi bakışDost yanlış anlamada bu takip edenlere hep emek emek diyorlar neyin emeği amq bu forumda en çok. Roll takip edenlerden biriyim aktif roll açanlarında başlarında gelirim, konu sahibi ister 1 mesajı olana ödül verir ister 100 mesajı olana konuna belirttiği durum ne ise gerçekleştirir kapar , sanki taş atıp kolu kopuyor takip edenin zorunda değilsiniz…
İçinden nasıl geçiyorsa hemen yapReisler kupon bozdurma 23 bin küsur ne diyorsunuz çabuk cevap
Boz benceReisler kupon bozdurma 23 bin küsur ne diyorsunuz çabuk cevap
Bu benim emegimmmmDost yanlış anlamada bu takip edenlere hep emek emek diyorlar neyin emeği amq bu forumda en çok. Roll takip edenlerden biriyim aktif roll açanlarında başlarında gelirim, konu sahibi ister 1 mesajı olana ödül verir ister 100 mesajı olana konuna belirttiği durum ne ise gerçekleştirir kapar , sanki taş atıp kolu kopuyor takip edenin zorunda değilsiniz…
Değer miReisler kupon bozdurma 23 bin küsur ne diyorsunuz çabuk cevap