- 13,382
- 3,467
- 113
Bol şans ve bol gol inşşGelirse belki bir adım daha yapar bı kaç arkadasi memnun ederiz...
Bol şans ve bol gol inşşGelirse belki bir adım daha yapar bı kaç arkadasi memnun ederiz...
Bol şansGelirse belki bir adım daha yapar bı kaç arkadasi memnun ederiz...
Bolşanss diyelimGelirse belki bir adım daha yapar bı kaç arkadasi memnun ederiz...
Bol şanslar Colina hedefsiz rolling mi olurGelirse belki bir adım daha yapar bı kaç arkadasi memnun ederiz...
2 adım işteBol şanslar Colina hedefsiz rolling mi olur
bol şansGelirse belki bir adım daha yapar bı kaç arkadasi memnun ederiz...
Böylede bırakabiliriz gelirse o yüzden öyle yazdımBol şanslar Colina hedefsiz rolling mi olur
İnşallah gelir hızlı başlarlar ikinci yarıyaBöylede bırakabiliriz gelirse o yüzden öyle yazdım
Hedef 1 veya 2 adim güzel kardeşim puahahBol şanslar Colina hedefsiz rolling mi olur
Bolsans caycıBöylede bırakabiliriz gelirse o yüzden öyle yazdım
bol şans pierluıgıGelirse belki bir adım daha yapar bı kaç arkadasi memnun ederiz...
Bol şanslar puhahahaHedef 1 veya 2 adim güzel kardeşim puahah
Bol şans kankaGelirse belki bir adım daha yapar bı kaç arkadasi memnun ederiz...
Bol şans köylümGelirse belki bir adım daha yapar bı kaç arkadasi memnun ederiz...
Daha başlamadı laSaplaaa
Ilk macin 5.0 olmasi maci biraz anlamsiz hale getirmis ama acik oynarlar diye dusunuyorum umarim gelirBöylede bırakabiliriz gelirse o yüzden öyle yazdım
Soyunma odsskndan atsinlarDaha başlamadı la