- 11,483
- 10,005
- 113
Clare ile konuştum beyler ev en az 5 olur ama deplasman hakkında bir fikir veremiyorum dedi 1 gol atar sanırsam dedi. hadi bol şansClare i arayıp geliyorum 10 dakikaya gelirim maç hakkında bilgi versin
Clare ile konuştum beyler ev en az 5 olur ama deplasman hakkında bir fikir veremiyorum dedi 1 gol atar sanırsam dedi. hadi bol şansClare i arayıp geliyorum 10 dakikaya gelirim maç hakkında bilgi versin
Söylesin dep de atsınClare ile konuştum beyler ev en az 5 olur ama deplasman hakkında bir fikir veremiyorum dedi 1 gol atar sanırsam dedi. hadi bol şans
deminki gibi yap bence dağıtım yapacağın kadar çek at daha önce dağıtımdan kazanmayan arkadaşlara gerisiyle kendine ayır birazını gerisiyle devam etGelirse dağıtım mi yapalım tek maç basalım mi
Hadi umarımSöylesin dep de atsın
arkadaşları varmış orda onlardan bilgi aldı aradaSöylesin dep de atsın
Kumar senin kumarın dost nasıl hissediyorsan onu yap önce kupon gelsinGelirse dağıtım mi yapalım tek maç basalım mi
Kar cebe yakisir 13800 güzel paraGelirse dağıtım mi yapalım tek maç basalım mi
Gelirse dağıtım mi yapalım tek maç basalım mi
Aynen reis ufak 1000 olarak baş ama kazancının birazını hesabına al kalsın umarım aksilik👍 olmada.n gelir Tebrikler şimdidenKar cebe yakisir 13800 güzel para
Doğru reis de zerre paraya önem vermiyorum sırf arkadaşlar faydalansın diye açtım konuyu inşaallah devam ederiz de pek çok kişiye dokunabiliriz..Kar cebe yakisir 13800 güzel para
faydalanmayan ve takip edenlerden devam et herkese faydan olsunDoğru reis de zerre paraya önem vermiyorum sırf arkadaşlar faydalansın diye açtım konuyu inşaallah devam ederiz de pek çok kişiye dokunabiliriz..
Öyle olcak zaten reis hedef bugün 10 bin inşaallah Allah kalbinize göre verirfaydalanmayan ve takip edenlerden devam et herkese faydan olsunfaydalanan bir daha faydalanamasın
sen sürekli kazan forumdaki insanların çoğu kazansın hadi bol şanslar ben kazandım diğer arkadaşlar kazansın diye attırmaya devam edicem Clare ile konuştum büyük ihtimalle bu maçta gelicek.Öyle olcak zaten reis hedef bugün 10 bin inşaallah Allah kalbinize göre verir
Hadi inşallahsen sürekli kazan forumdaki insanların çoğu kazansın hadi bol şanslar ben kazandım diğer arkadaşlar kazansın diye attırmaya devam edicem Clare ile konuştum büyük ihtimalle bu maçta gelicek.