Kendi dışında ayriyetten beş kişi demek istiyor kankaniye kendisi hariç maçıda takip etti![]()
Kendi dışında ayriyetten beş kişi demek istiyor kankaniye kendisi hariç maçıda takip etti![]()
Kanka sabah 7 de burada maç takibinde olan tüm kişilerin bence ihtiyacı vardır yoksa delimi skti bizi bu saatteUmarım ben gibi ihtiyacı olana çıkar .d
O ayrı konu da ben buraya gelmeden iyi bı b*k yiyip geldim kanka sorması ayıpKanka sabah 7 de burada maç takibinde olan tüm kişilerin bence ihtiyacı vardır yoksa delimi skti bizi bu saatte![]()
TebriklerArkadaşlar 5 bin çekim talebi verdim...geriye kalan 20 bin tek maça basicam o da gelirse yine dağıtım yaparız sıkıntı yok..
En iyisi takip edenler dostArkadaşlar 5 bin çekim talebi verdim...geriye kalan 20 bin tek maça basicam o da gelirse yine dağıtım yaparız sıkıntı yok..
Sponsorluk yada liste sözü hangisi reisimArkadaşlar 5 bin çekim talebi verdim...geriye kalan 20 bin tek maça basicam o da gelirse yine dağıtım yaparız sıkıntı yok..
TebriklerArkadaşlar 5 bin çekim talebi verdim...geriye kalan 20 bin tek maça basicam o da gelirse yine dağıtım yaparız sıkıntı yok..
Ben neden hiç görmedim seniValla bende takip ediyordum lavaboya gidip gelim dedim atar belki dedim totem yaptim geldim baktim atmis ksjdjdjdjd pasta da bize de pay var mi