- 216
- 56
- 28
Tebrikler
Harbi ben geldim gol olur dedin demi3 dakika sürmedi golü getirmem enerjim yüksektir benim
ben varım rahat ol futbol oynadığında çağır beniTeşekkürler arkadaşlar öldük öldük dirilduk valla
biz zaban köründen beri bırdayız dostTüm forum burda
tebrikler valla tekrardanTeşekkürler arkadaşlar öldük öldük dirilduk valla
Kanka yukarda yazdım 3 dakika sürmez ama bu şans bana dokunmazHarbi ben geldim gol olur dedin demi![]()
Teşekkürler dost kesene bereketArkadaşlar Tom arkadasimiz kendisi hariç beş kişi seçecek adam başı 250 TL..
Kelin ilacı olsa misali 😁Kanka yukarda yazdım 3 dakika sürmez ama bu şans bana dokunmaz![]()
niye kendisi hariç maçıda takip ettiArkadaşlar Tom arkadasimiz kendisi hariç beş kişi seçecek adam başı 250 TL..
Kesene bereket tekrardan Daim olsunArkadaşlar Tom arkadasimiz kendisi hariç beş kişi seçecek adam başı 250 TL..
Umarım ben gibi ihtiyacı olana çıkar .dArkadaşlar Tom arkadasimiz kendisi hariç beş kişi seçecek adam başı 250 TL..
Kesesine bereket sansi daim olsunArkadaşlar Tom arkadasimiz kendisi hariç beş kişi seçecek adam başı 250 TL..
Tebrikler bekliyoruz bakalım kardeşimiziArkadaşlar Tom arkadasimiz kendisi hariç beş kişi seçecek adam başı 250 TL..