Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Colendi Hk.

Antep7575

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,139
4,972
113
Arkadaşlar 2 yıl önce colandi'den ekstra bakiye almıştık yanılmıyorsam 700 TL idi.
1000 TL borcum vardı sürekli mesaj atıyorlardı ara ara bugün artık WhatsApp'a döndüler WhatsApp'tan geldi 2 yıldan 1691 TL olmuş borç gerçekten icraya verir mi ben zaten tükenmişim bir icradan dolayı zar zor Vodafone ile Türkceli bitirdik bu seferde bu başlarsa
Sadece şu konuda kafam karıştı ben Colendiye üye olurken hiçbir bilgimi görmedim sadece hat üzerinden aldım girişte bilgiler vardı hiç birini girmemiştim ona rağmen icra açma hakkı var mı

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Derkondebel

XxX
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,987
3,838
113
Arkadaşlar 2 yıl önce colandi'den ekstra bakiye almıştık yanılmıyorsam 700 TL idi.
1000 TL borcum vardı sürekli mesaj atıyorlardı ara ara bugün artık WhatsApp'a döndüler WhatsApp'tan geldi 2 yıldan 1691 TL olmuş borç gerçekten icraya verir mi ben zaten tükenmişim bir icradan dolayı zar zor Vodafone ile Türkceli bitirdik bu seferde bu başlarsa
Sadece şu konuda kafam karıştı ben Colendiye üye olurken hiçbir bilgimi dönmedin sadece hat üzerinden aldı girişte bilgiler vardı hiç birini görmemiştim ona rağmen icra açma hakkı var mı
Borc sana aitse ve adamlar senle iletisime gecmisse öde en azından orta yolu bul

Mercedes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
306
502
93
Abi biraz borcunuza sadık olun la 1600₺ yi sen tek rakama basıyon git borcunu öde

isyan09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,000
233
63
Sadece şu konuda kafam karıştı ben Colendiye üye olurken hiçbir bilgimi görmedim sadece hat üzerinden aldım girişte bilgiler vardı hiç birini girmemiştim ona rağmen icra açma hakkı var mı
Hemen öde dost avukatları sıkıntı 10 bin olarak alırlar senden

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,340
2,529
113
2 yıl yine iyi dayanmış adamlar, çokta gecikme borcu binmemiş 2 yıla oranla.
Bu limitler BDDK izinli veriliyor ödemeni tavsiye ederim, 10k limitim var ara sira kullanıyorum.

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,340
2,529
113
2 yıl yine iyi dayanmış adamlar, çokta gecikme borcu binmemiş 2 yıla oranla.
Bu limitler BDDK izinli veriliyor ödemeni tavsiye ederim, 10k limitim var ara sira kullanıyorum.
+ olarak borcu ödemeyip icraya verirlermi diye tavsiye aramanda ilginc geldi, ödemeyeceksen neden kullanıyorsun? Öde, Müşteri hizmetlerini ara hesabını kapattirabilirsin.