- 36,943
- 37,115
- 113
Gavur şeyı gibi yanıyor ortalık
Hahahshahshhd sesli güldüm vallahi modum
Bakmayanı iki gün banla dost
Sorma distin reis kış kış gibi geçmedi ki mevsimler değişiyorGavur şeyı gibi yanıyor ortalık
Allah büyük haline şükretSorma distin reis kış kış gibi geçmedi ki mevsimler değişiyor
Şu zenginlerin söylediği alttan soğutmalı bu oluyor galiba dostBuzlu leğene oturuyoz serinlemek için gavur pıttığı gibi yaniyürEkli dosyayı görüntüle 560159
Ne yerdik be meybuz gençliğimizde yani geçen sene
Fakfakir işi bu 🤣 akşam slot bir şeyler verirse şundan alacam 😂Şu zenginlerin söylediği alttan soğutmalı bu oluyor galiba dost
Gtüme buz sokarım buna 7 k verilmez reisFakfakir işi bu 🤣 akşam slot bir şeyler verirse şundan alacam 😂
Dün tarlada öğle 12 den gece 10 a kadar çalıştım, sabah uyandığımda zenci gibiydim 🤣🤣@Malatyali44 @yasyn55 @keskin4455 reisler bu ne sıcak sizin oralarda havalar nasıl gelin biraz sohbet edelim.
Cebimde vantilatörle geziyorum arkadaş bu nedir ya duşa girdik çıktık yine sucuk gibi olduk
Ekli dosyayı görüntüle 560146
Düşünsene şunun içinde dal daşak efil efil slot oynuyon 🤣Gtüme buz sokarım buna 7 k verilmez reis
Abıoooo şuan bana 5 k Freebet versen çalışmam reis o tarlada naptın sen büyük cesaretDün tarlada 12 den gece 10 a kadar çalıştım, sabah uyandığımda zenci gibiydim 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 560165
Vallahi ilk onu düşündümDüşünsene şunun içinde dal daşak efil efil slot oynuyon 🤣
Vay hafızzSorma bende dün Ereğlideydim suan Sakaryadayım akşamları biraz daha iyi de resmen çöl Adana Antalya’da falan yaşayanları düşünemiyorum
Yanıyoz ortakVay hafızz
Hayat size güzel 😀havuzdan çıkmıyoruz dost
yoksa bu sıcaklar bizi bitiecek
Yo bana da güzelHayat size güzel 😀
Sana daha güzel sana hergun bayramYo bana da güzel