Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çok Kötü Ciddi Paralar Kaybettim 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,521
1,897
113
Arkadaşlar giden gitmiştir kalanı tutmak lazım değil mi yanlış mı düşünüyorum ciddi paralar bunlar hele de bu ekonomi de yazıktır valla bende kaybettim kaybetmedim değil ama o kadar değil yani.

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,279
1,577
113
Nerden buluyorsunz oğlum bu kadar parayı

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,125
5,370
113
Arkadaşlar giden gitmiştir kalanı tutmak lazım değil mi yanlış mı düşünüyorum ciddi paralar bunlar hele de bu ekonomi de yazıktır valla bende kaybettim kaybetmedim değil ama o kadar değil yani.
Parayı atarken kazanacagini kimse solemiyor kaybetmeyi goze alarak atiyorsun
Kac atarsam atayim hep kayip oluyorsa
Ben kaybetmeyi goze almistim zaten diyorum
Ole bakmak lazim

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,528
5,106
113
Ne dersek diyelim bu arkadas bugun oynayacak sitelerin yaptigi tam olarak bu işte zayıf insanları kullanmak kendine hükmedemiyomusun arkadasim bu bok senden büyükmü hiçmi grur yapmiyosun ...

Emreee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
383
83
Beyler eğer büyük bakiyeler elde etmek istiyorsanız spor veya slot oynamayın rulet oynamayı öğrenin. Kendimi bildim bileli rulet oynarım arada sırada slot oynarım
Bu slot veya spordan kazanç sağlayıp milyon bakiyeler göremezsiniz.
Ruletin derdi çok diğerlerine göre hesabında eğer 2milyon varsa kaybetme dakikalarına girdiysen bütün paranın gitmesi 2 saaatini almaz bunu çok kez yaşadım.
Ama bunun yanında çok büyük bakiylelerde bu şekilde elde ediliyor.
En iyisi hiçbirini oynamamak ama spor veya slottan bence uzak durun tamamen siteler burdan kaazanıyor ve rulet oyuncularınıda asla sitelerinde istemezler durmadan şart şurt koyarlar. Siteleri zarara sokan oyuncu profili sadece rulet oyuncusudur.

SnakeEyes

Namı Diğer Freman21. Poré вênaмυѕa ѕιpι naвe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,521
1,897
113
Parayı atarken kazanacagini kimse solemiyor kaybetmeyi goze alarak atiyorsun
Kac atarsam atayim hep kayip oluyorsa
Ben kaybetmeyi goze almistim zaten diyorum
Ole bakmak lazim
Kaybedeceğini düşünerek kimse para yatırmasın o zaman sonuçta akıl var düşünüyorsun kaybedecem diye.

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,448
841
113
Aralık ayında betgit ten 500k aldım 3 4 gün içinde geri verdim bende hala acısı içimde ilk 100 200k gidince geri kalan para önemsizmis gibi geliyor o giden 200k nin peşine düşüyorsun gerisi de gidiyor

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,533
4,889
113
Beyler eğer büyük bakiyeler elde etmek istiyorsanız spor veya slot oynamayın rulet oynamayı öğrenin. Kendimi bildim bileli rulet oynarım arada sırada slot oynarım
Ruletin derdi çok diğerlerine göre hesabında eğer 2milyon varsa kaybetme dakikalarına girdiysen bütün paranın gitmesi 2 saaatini almaz bunu çok kez yaşadım.
En iyisi hiçbirini oynamamak ama spor veya slottan bence uzak durun tamamen siteler burdan kaazanıyor ve rulet oyuncularınıda asla sitelerinde istemezler durmadan şart şurt koyarlar. Siteleri zarara sokan oyuncu profili sadece rulet oyuncusudur.
Rulettede üst üste 4 defa 9 sayısı atılıyor onssil istir dost

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,125
5,370
113
Son günlerde geldigim vahim durum ektedir
20250320_142332.jpg

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,930
1,316
113
Aynen öyle ruleti bırakıp crash aviatör oyunlarına girdim gireli hiç bir zaman büyük bakiye görmedim en fazla 37 bin falan gördüm ama rulette 3 el peşpeşe kazanabilirsen eğer kasan 10 20 katına ulaşıyor 1 el kazanıp 2 el kaybedersen de kasan hemen gidiyor. Rulette 1.2m görmüştüm

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,516
1,913
113
Ne paralar gidiyor be biz de 100k icra için hapis vs olur mu diye korkuyoruz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...