- 21,386
- 14,776
- 113
Reis oyundami değiştimedin hiç hangi oyunda gitti eğt 200arkadaşlar durum cok kötü ciidi paralar kaybetım dün akşam
Reis oyundami değiştimedin hiç hangi oyunda gitti eğt 200arkadaşlar durum cok kötü ciidi paralar kaybetım dün akşam
Çilingir dükkanım vardı ama kapattım 1senedir iş yapmıyorum yatıyorumReis sorması ayıp gelir ne kadar bunu herkes kaldıramaz da ondan sordum
Parayı atarken kazanacagini kimse solemiyor kaybetmeyi goze alarak atiyorsunArkadaşlar giden gitmiştir kalanı tutmak lazım değil mi yanlış mı düşünüyorum ciddi paralar bunlar hele de bu ekonomi de yazıktır valla bende kaybettim kaybetmedim değil ama o kadar değil yani.
Kaybedeceğini düşünerek kimse para yatırmasın o zaman sonuçta akıl var düşünüyorsun kaybedecem diye.Parayı atarken kazanacagini kimse solemiyor kaybetmeyi goze alarak atiyorsun
Kac atarsam atayim hep kayip oluyorsa
Ben kaybetmeyi goze almistim zaten diyorum
Ole bakmak lazim
Kumarı korkarak oynayan her zaman kaybederKaybedeceğini düşünerek kimse para yatırmasın o zaman sonuçta akıl var düşünüyorsun kaybedecem diye.
Rulettede üst üste 4 defa 9 sayısı atılıyor onssil istir dostBeyler eğer büyük bakiyeler elde etmek istiyorsanız spor veya slot oynamayın rulet oynamayı öğrenin. Kendimi bildim bileli rulet oynarım arada sırada slot oynarım
Bu slot veya spordan kazanç sağlayıp milyon bakiyeler göremezsiniz.
Ruletin derdi çok diğerlerine göre hesabında eğer 2milyon varsa kaybetme dakikalarına girdiysen bütün paranın gitmesi 2 saaatini almaz bunu çok kez yaşadım.
Ama bunun yanında çok büyük bakiylelerde bu şekilde elde ediliyor.
En iyisi hiçbirini oynamamak ama spor veya slottan bence uzak durun tamamen siteler burdan kaazanıyor ve rulet oyuncularınıda asla sitelerinde istemezler durmadan şart şurt koyarlar. Siteleri zarara sokan oyuncu profili sadece rulet oyuncusudur.
Hiç alakası yok cesaret ne zaman kimi zafere götürmüş burdan bir Allah'ın kulu söylesin bana sadece 1 kişi.Kumarı korkarak oynayan her zaman kaybeder
Aynen öyle ruleti bırakıp crash aviatör oyunlarına girdim gireli hiç bir zaman büyük bakiye görmedim en fazla 37 bin falan gördüm ama rulette 3 el peşpeşe kazanabilirsen eğer kasan 10 20 katına ulaşıyor 1 el kazanıp 2 el kaybedersen de kasan hemen gidiyor. Rulette 1.2m görmüştümBeyler eğer büyük bakiyeler elde etmek istiyorsanız spor veya slot oynamayın rulet oynamayı öğrenin. Kendimi bildim bileli rulet oynarım arada sırada slot oynarım
Bu slot veya spordan kazanç sağlayıp milyon bakiyeler göremezsiniz.
Ruletin derdi çok diğerlerine göre hesabında eğer 2milyon varsa kaybetme dakikalarına girdiysen bütün paranın gitmesi 2 saaatini almaz bunu çok kez yaşadım.
Ama bunun yanında çok büyük bakiylelerde bu şekilde elde ediliyor.
En iyisi hiçbirini oynamamak ama spor veya slottan bence uzak durun tamamen siteler burdan kaazanıyor ve rulet oyuncularınıda asla sitelerinde istemezler durmadan şart şurt koyarlar. Siteleri zarara sokan oyuncu profili sadece rulet oyuncusudur.
Kore Vietnam'a maç verdi mesela haklısın 🙂1.10 oran bile yatıyor banko orana oynarimda toplarim diye düşünme. 1.01 den oranlar yatiyor artık şike her mac
200 ü al dost 100k 2 lı kombine 100k da bi 2 lı kombine yap maks 3 oran olsun zararın çıkar böyle böyle akşam iyi maçlar vararkadaşlar durum cok kötü ciidi paralar kaybetım dün akşam
Zaten en aşağıdaki kelime yetio durumu açıklamayaSon günlerde geldigim vahim durum ektedir
Ekli dosyayı görüntüle 750578