Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Çok Kötü Bir Şey Yaptım😔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,969
5,117
113
Bu da bisey mi adamlar 3 kuruş para için dm den yaliyolar birbirlerini

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,465
2,654
113
Kardeş ben kiramı veremem borç alırım fatura ödeyemem borç alırım çocuğumun acil işi olur borç alırım aldığım kişilerde seve seve verir çünkü ortada kötü bir niyet yok , kumar oynamak için hırsızlık yapan adamın neyini savunuyorsun kardeş git anneni babanı dolandıracağına banka soy tıpa yemez demi o zaman cezasını sen çekersin ama annenden babandan eşinden dostundan çalarsan sana birşey olmaz onlara olur demi kansızlığın bilmem kaçıncı seviyesi yoluna bak
Yav kral zaten kötü biseyde beter olsunlar falan demen adam bi bk yedim hataliyim pişmanım diyor sana kalsa kafasina sıksın adam tamam dogrusun yapılan yanlış ama adam bittim diyor sen böyle yapanlar beter olsun diyorsun

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,734
1,385
113
Genç adamsın elin ayağın var gidip çalışsan 3 aya ödersin senin çıkış yolun var ve gayet de mümkün yani emin ol ama milyonlarca borca girip tapuları arsaları kaybeden arabalarıno satanlar çocuklarının yatırımlarını birikimlerini kullanıp intihar edenler var senin kaybını bir banka hesabına yatırsak o parayla iphone bile alamayız

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷 Gaziantep
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,473
1,058
113
Geçmiş olsun kardeşim şimdi bazıları oynama niye yaptın vs diyecek buna eminim bende dahil çoğu arkadaş aynını yapardı bu bağımlılık emekli maaşı kredi engelli maaşı okul parası yemek parası dinlemiyor en iyisi banka ile konuş yapılandır azar azar ödersin biter sakın para bulayım bunu kurtayim deme daha da batarsin çünkü kaybetme psikolojisi geldimi bırakmaz Allah yardımcın olsun

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,502
5,693
113
Sadece bir iki cümleni okudum ailem şunda ilgazda tatildeler yolladım kafa dağıtsınlar diye 2 tane çocuğum var ellerinden öper bir tane eksileri yok aile konusunada gelecek olursak herkes parmağı ile gösterir daha bir kişinin canını yakmadim 8 yıldır kumar oynuyorum dedimya sizin hepiniz üçkağıtçı dolandırıcı olduğunuz için birbirinizi normal karşılar normal olan şeyleri asla normal karşılamazsınız , seni alıntı yapmadım işine bak harbi olun delikanlı olun yanlışı savunmayın annesini babasını dolandıran adama utanmasanız birde para verip al kardeş benide dolandırın diyeceksiniz bırakın bu işleri gidin banka soyun dostum çok para lazımsa insanların canını yakmayın kendi canınızı yakın.
Genelleme yaparak boylesiniz şoylesiniz demen dogru değil bro bu agresifligin nereden geliyor ki akşam akşam sakin biraz

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,609
16,371
113
Bu kafayla çok yaşamazsın reis, o 20. Bir gelmezse ebenin terlik numarasını görürsün, belki 50. De gelecek oraya kadar dayanacak gücün var mı?, bu siteler senin donuna kadar biliyor merak etme "kayıp" kurtarayım derken "kayıp" gidersin.. gidin çalışın rizkinizla kumar oynamayın kendinizi kaybetmeniz an. Meselesi bu işlerde.
bu forumda akıl vereceğin son adamım ben sen merak etme oyunlar kaybetmeye yönelik değil sen istiyorsun ki ben 100 tl atayım 1 liradan dede çevireyim milyoner olayım oyle bir dünya yok risk almayan viski içemez 50. defa söylüyorum yüksek bet oynamayan her daim kaybeder sen 1 bet max alsan ne olur 5000tl ile hayatın değişmez ama ben 200 betten 7li fullesem milyona yakın para alacağım 40 lı oyunlarda ve bu parayla yatırım yapıp parama para katacağım ikisi çok başka şeyler az oyna öz oyna yüklü oyna gerisi hikaye

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,734
1,385
113
Başlığo ve konunun uzunluğunu görünce birini vurdun denize attın sandım

pogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,448
2,956
113
Körler sağırlar birbirini ağırlar gerçekler budur hata bir kere yapılır kardeş sürekli yapılan hata zevke girer. Yaptığınız şeyleri normalleştirmeyin ailesini dolandıran İnsan etrafında dolandırmadık insan bırakmaz neyse burada herkes dolandırıcı anlaşılan ben kaçar siz birbirinizi boş muhabbetlerinizle teselli edin.
Sürekli yapma değil yakalanıncaya kadar yapma kaybetmemen gereken parayı kaybedince maalesef beyin kontrolü senden çıkıyor geçirdiğin panik atakla kaybı yerine koymaya çalışıyorsun istemsizce ama sonu bu şekilde kötü oluyor maalesef

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,514
12,394
113
Yav kral zaten kötü biseyde beter olsunlar falan demen adam bu bk yedim hataliyim pişmanım diyor sana kalsa kafasina sıksın adam tamam dogrusun yapılan yanlış ama adam bittim diyor sen böyle yapanlar beter olsun diyorsun
Bitmedi kardeş sinyal veriyor benim bu forumda görmediğim şey kalmadı üç beş yolumu bulur onuda katlar yerine koyar mıyım acaba diye konu açıyor buradanda bir kaç kişiye vurup gitme derdinde bende çok böyle öpüldüm adam ilaç alacağım diye reçete atıyor bir saat sonra benim paramla kazanç videosu paylaşıyor neler neler boşver sen bu forum camiasında acıma kimseye.

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,396
1,901
113
Sadece bir iki cümleni okudum ailem şunda ilgazda tatildeler yolladım kafa dağıtsınlar diye 2 tane çocuğum var ellerinden öper bir tane eksileri yok aile konusunada gelecek olursak herkes parmağı ile gösterir daha bir kişinin canını yakmadim 8 yıldır kumar oynuyorum dedimya sizin hepiniz üçkağıtçı dolandırıcı olduğunuz için birbirinizi normal karşılar normal olan şeyleri asla normal karşılamazsınız , seni alıntı yapmadım işine bak harbi olun delikanlı olun yanlışı savunmayın annesini babasını dolandıran adama utanmasanız birde para verip al kardeş benide dolandırın diyeceksiniz bırakın bu işleri gidin banka soyun dostum çok para lazımsa insanların canını yakmayın kendi canınızı yakın.
Kral yanlis anlama ben kimseden bir kurus para almadim ben burdan 😀 Allaha sukur durumumda cok iyi. Kimseyide dolandirmisligim yok o yuzden 😀 Neyse herkes kimin ne oldugunu biliyo, goruyo. Bir gun yanlis bi is yapmak zorunda kalirsan umarim senin karakterinde birileri cikar karsina. Hadi eyv

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,734
1,385
113
@Curcuna benim mesajları oku adam ol hiçbir şey olmaz kardeşim buradaki diğer boş kolpaları okuma konu açmışsın kendi aralsrında dohbet edip kavga ediyo kamiller, sen beni dinle tamam mı şekerim ;)

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,705
27,212
113
Kanka kendi paranı dilediğin gibi harcarsın sorun bu değil istersen milyonun olsun batır çıkar ama sana güvenen bir babanın emekli maaşını yiyip üstüne esnek hesap limitini yiyip üstüne ben ne yaptım diyen koca koca adamlara ben şaşırıyorum hepimiz bu kumarın içindeyiz hepimiz oynuyoruz ama daha sana yemin ediyorum bir kişiden para alıp bunu oynamadım benim zararım kendime herkesinde kendine olması lazım bunu beceremiyorlarsa kendilerini assınlar ortalarda gezmeye gerek yok
Çok büyük konuşuyorsun beter olsunlar kendilerini assinlar filan diye. Sen kendinden eminsindir belki ama bu işler öyle olmuyor. yarın bir gün çoluk çocuğunla en sevdiğinle sinanirsin onlar bu hale düşerler büyük konuşmamak lazım haberin olsun...

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,927
2,814
113
Adam çektiği krediyi katlayamayıp kaybetmiş hadi sevinin :d @KaRaa @clovers1995 @Beeinvaan
Kardeşim beni niye etiketliyosun adamcağızın yaşadığı sıkıntıları bende zamanında çok yaşadım insan burda derdini dökmüş eğlenecek kadar vicdansiz değilim ikincisi geçenki holiganin oranını forumda kimse oynamamış birkisi oynadım demedi gelseydi sadece oynamadık diye üzülürdüm dedim

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,514
12,394
113
Kral yanlis anlama ben kimseden bir kurus para almadim ben burdan 😀 Allaha sukur durumumda cok iyi. Kimseyide dolandirmisligim yok o yuzden 😀 Neyse herkes kimin ne oldugunu biliyo, goruyo. Bir gun yanlis bi is yapmak zorunda kalirsan umarim senin karakterinde birileri cikar karsina. Hadi eyv
Yanlış yaparım yapmam demiyorum ama kimseyi dolandırmam kardeşim bu yaşıma kadar yapmadıysam bu saatten sonrada Allah nasip etmesin borç alınır verilir düşülür kalkılır yeri gelir ekmeğin olmaz ama bunun çaresi birilerinin canını yakmak değil sen adamsan zaten heryerde kredin olur yan kapı komşuna desen o bile ikiletmez , alternatifi olmayan insanlar mutlaka birilerine zarar vermiş insanlardır.

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,514
12,394
113
Çok büyük konuşuyorsun beter olsunlar kendilerini assinlar filan diye. Sen kendinden eminsindir belki ama bu işler öyle olmuyor. yarın bir gün çoluk çocuğunla en sevdiğinle sinanirsin onlar bu hale düşerler büyük konuşmamak lazım haberin olsun...
Onuda zaman göstersin ben kendimden meşgulüm benim çocuğum yapacaksa o çeker sevdiğim yapacaksa o çeker bana birşey olmaz herkes kendine yapar beni kim olursa olsun bir kere dolandirir ikinci kez dolandiramaz.

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,396
1,901
113
Yanlış yaparım yapmam demiyorum ama kimseyi dolandırmam kardeşim bu yaşıma kadar yapmadıysam bu saatten sonrada Allah nasip etmesin borç alınır verilir düşülür kalkılır yeri gelir ekmeğin olmaz ama bunun çaresi birilerinin canını yakmak değil sen adamsan zaten heryerde kredin olur yan kapı komşuna desen o bile ikiletmez , alternatifi olmayan insanlar mutlaka birilerine zarar vermiş insanlardır.
Bu yorumun gayet okey ayni fikirdeyim sonuna kadar

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,514
12,394
113
Bu yorumun gayet okey ayni fikirdeyim sonuna kadar
Sonunda anlatabildim derdimi yoksa düşmek bambaşka bir olaydır zaman neyi getirir neyi götürür bilemeyiz bugün var belkide yarın sokaktayız , ama sokağın bile hakkını vermemiz lazım gerekirse çöp toplarız yinede bir garibin canını yakmayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...