Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Cointr 250 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asezen01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
552
264
63
Beyler Bu Data Olayı Hakikaten Doğru Burada Gerçekten Tecrübeli arkadaşlar var data konusunda bilgi veren neden derseniz bir gün uyandım daha mobil veriyi açar açmaz paparada bildirim geldi Tokatcinin birisi bana paparadan 1tl yollamış sonrada not yazmış Derviş sana gönderdiğim 3600 TL yi bana geri iade etmessen eğer TC mi telefon numaramı bütün bilgilerimi yazmış beni savcılığa verecekmiş tehdit ediyor bir de her neyse bende o arada Kemal Sunal misali piliçe camın üzerinden ekmek bandirip yiyordum😀😀😀 yani düşündüm bu adam numaramı bilgilerimi nerden bulmuş diye aklıma data mevzusu geldi öyle bir siteye üye olduğum için bilgileri oradan almış lavuk🤣

Marloone

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
87
23
8
La gardaşım saf mısın ciddi mi yapıyonuz ben anlamıyorum kumar sitesi yerinde finans sitesi paylaşımı sence mantıklı mı?
Küfür edilince de vızıklar durursunuz

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
742
284
63
La gardaşım saf mısın ciddi mi yapıyonuz ben anlamıyorum kumar sitesi yerinde finans sitesi paylaşımı sence mantıklı mı?
Küfür edilince de vızıklar durursunuz
Ayrıca boşuna kyc 2 olduk para bile vermedi paramız yok olmayanlar da vardır buraya lldar düştük o kdar kimlik bilgimizi verdik

ufuktur

sekiz dokuz senedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
435
63
direkt çekimli ama üyelikten sonraki 7 gün içinde ekleniyor sakin olun.

ufuktur

sekiz dokuz senedir kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
579
435
63
Yalan uğraşmayın üye topluyo admin kapat konuyu üç kuruş için millettide yanlışa surekliyor
adam zaten 250 dolar direkt çekim dememiş, 250 tl değerinde usdt demiş nerden çıktı ki 250 usd?
ayrıca canlı destek de sana böyle bir bonus yok dememiş, tam olarak az önce dediğim gibi sonraki 7 günde yansıyor demiş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...