- 4,765
- 2,042
- 113
Sabahta olmak bılmedi 12 saat nöbet
Bende uyuyamadım dost biturlu skntdan üzüntüden midem agriyoSabahta olmak bılmedi 12 saat nöbet
Sıkma canını dostum hepimiz zor durumlar atlattık sıkıntı stres yapmak hicbirseye çare olmuyorBende uyuyamadım dost biturlu skntdan üzüntüden midem agriyo
Doğru dost anca kendi kendimizi yiyoz düşündükçeSıkma canını dostum hepimiz zor durumlar atlattık sıkıntı stres yapmak hicbirseye çare olmuyor
Yoklukta süper para

Dertliyim gardaslarım @haylan06 @Kayserili @lamineyamal @Gokhandgnc35 @Frank castle beraber olsun dostlar Ekli dosyayı görüntüle 916592
Dertli halin buysa keyifliyken lagavulin viski falan iciyondur keske bende dertli olsam masaya bak mk 🤣Dertliyim gardaslarım @haylan06 @Kayserili @lamineyamal @Gokhandgnc35 @Frank castle beraber olsun dostlar Ekli dosyayı görüntüle 916592
Afiyet olsunDertliyim gardaslarım @haylan06 @Kayserili @lamineyamal @Gokhandgnc35 @Frank castle beraber olsun dostlar Ekli dosyayı görüntüle 916592
Parayi vurmus dostlarini unutmaz herhaldeAfiyet olsun
Dün JoJo ve holi özel oranlari geldi ordan parayı kırmıştırParayi vurmus dostlarini unutmaz herhalde
Vurdunmu paralari- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Yok Gökhan ağabey ne vurması kuruşum yok kaynanam gram altın vermişti onla aldımParayi vurmus dostlarini unutmaz herhalde
Keşke nerde o günler yamalımDün JoJo ve holi özel oranlari geldi ordan parayı kırmıştır
Açmadın kral dün akşam bekledimBurda açarım kral Cevher serşeyimiz
Kral uyumuşum sabah öksürükle uyandım her sabah oluyor bu öksürükle uyanıyorum 5 dakka oksuruyorum mide hastasıym ondanmiki anlamadmAçmadın kral dün akşam bekledim