- 15,910
- 14,779
- 113
Kime kime ahahahahaAdama osuruk sesli mesaj yollamışlar hemşo haberin varmı![]()
![]()
![]()
Kime kime ahahahahaAdama osuruk sesli mesaj yollamışlar hemşo haberin varmı![]()
![]()
![]()
Anlatsın gece gece isyan ediyordu cloversssKime kime ahahahaha
Gökhan ağabey gereksizin biri tanimiyom etmiyom telegramdan sesli mesaj atmış dinledim adam ossurugunun sesini kaydedip bana atmisKime kime ahahahaha
Ajjskakakakakak seye benziyor bana bok gondermis diyen eleman vardiGökhan ağabey gereksizin biri tanimiyom etmiyom telegramdan sesli mesaj atmış dinledim adam ossurugunun sesini kaydedip bana atmis
Adam tarihe geçti ha ha ha
Guzel kafalar biz istesek yazmaz doktor 🤣🤣
Hayırlı geceler hemşo ben kaçtım 👋Guzel kafalar biz istesek yazmaz doktor 🤣🤣
Sen nerdeydin hemsoHayırlı geceler hemşo ben kaçtım 👋
Sen nerdeydin hemso
Karşıyaka'lıyım hemşo doğma büyüme, sen ne tarafdasınSen nerdeydin hemso
Sık sık geliyorum oralara Karabağlar Aydın mahallesi optimum asagisiKarşıyaka'lıyım hemşo doğma büyüme, sen ne tarafdasın
Karabağlara çok gittim Gökhan ağabey akrabalar varSık sık geliyorum oralara Karabağlar Aydın mahallesi optimum asagisi
İyi bilirim oralarıda hemşo, görüşürüz inşallah birgünSık sık geliyorum oralara Karabağlar Aydın mahallesi optimum asagisi
Umarım benim akrabalar degildir ha senden 2 dusunemiyorumKarabağlara çok gittim Gökhan ağabey akrabalar var
Bir günde Konak destina kafeye beklerim Gökhan ağabeySık sık geliyorum oralara Karabağlar Aydın mahallesi optimum asagisi
Bu iyiydiUmarım benim akrabalar degildir ha senden 2 dusunemiyorum
İnsallah dostum cidden bir çay iceriz iyi gecelerİyi bilirim oralarıda hemşo, görüşürüz inşallah birgün