- 5,980
- 2,856
- 113
Burda açarım kral Cevher serşeyimizKanka cuma Cevher şanlı konusu açacak misin ben mi açayım?
Burda açarım kral Cevher serşeyimizKanka cuma Cevher şanlı konusu açacak misin ben mi açayım?
AahhCikita cikita ajdarrrrrr ajdarrrr
Tamamdır kanka Cevher ve yolcu gerilimini izlemek keyif veriyorBurda açarım kral Cevher serşeyimiz
Dam dam damAahh
Muz gibiyim muz muzz
Oooh
Muz gibiyim muz muzz
Çikita Muz , Çikita Muz
Çikta çikta çikta çikta
çik çik çik çik
Çikitaaa
Çikta çikta çikta çikta
çik çik çik çik
Çikitaaa
Çikitaaa Muzzzz
Şurup gibiyim şurup , Turp gibiyim turp turpDam dam dam
Oooo KarakartallımAahh
Muz gibiyim muz muzz
Oooh
Muz gibiyim muz muzz
Çikita Muz , Çikita Muz
Çikta çikta çikta çikta
çik çik çik çik
Çikitaaa
Çikta çikta çikta çikta
çik çik çik çik
Çikitaaa
Çikitaaa Muzzzz
🏴🏳Oooo Karakartallım
Tıpa yetmez aga o gote çakılmak istiyor bellikiBiri telegramdan ses kaydı atmış bana açtım dinlemek için kimse resmen ossurup sesini kaydedip bana atmis o kimse onun ossuran gotune tıpa takaym ayıp ya
Tanıdık olsa diyecem şaka yapiyo kim bilmiyorum dostTıpa yetmez aga o gote çakılmak istiyor belliki
Tüm görgü kurallarını ayaklar altına alan bir topluma evrilmek üzücü sağlık olsun bakalımTanıdık olsa diyecem şaka yapiyo kim bilmiyorum dost
Yani ayiptir dost tanımadığın bir insana ossuruk sesi kayededip atmak nedirTüm görgü kurallarını ayaklar altına alan bir topluma evrilmek üzücü sağlık olsun bakalım
Benden sana uyu artık- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
@haylan06 @Kayserili @lamineyamal @Gokhandgnc35 @Frank castle
Sonuna kadar izle bu organ oBenden sana uyu artık
Adama osuruk sesli mesaj yollamışlar hemşo haberin varmıSonuna kadar izle bu organ o