Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Clovers İle Tatlı Sohbetler 🙏

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,013
2,887
113
Midem ağrıyo patlıyacam ağrıdan acile bile gidemiyorum iğne yaptırayım yol param dahi yok böyle hayatın terledim ağrıdan bktm bu hayattan jojodan kod almıştım yarım saat önce 75 lira oldu bi 200-300 lira olmadı nalet olası

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,013
2,887
113
Yine bir parasız gecede merhaba dostlar nasılsınız

sahhhhin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,935
791
113
Ortam güzel dsarda kar var soba yaniyo çay sıcak isiniyo ip tv açık mahsun j izliyom ama pere yok :D

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,013
2,887
113
Dostlar 4 aydır kirayı veremedim kaynanam normalde taşınmak için para verecekti fakat şimdi iki kere taşınma parası vermeyelim dedi ev sahibini de sürekli oyaliyorum şu gün cikacam diye şimdi mecbur cikamiycam ev sahibi mahkeme açsa kaç ay sürer dostlar tahliye için 2-3 ay sürermi

Tolga53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
907
596
93
Dostlar 4 aydır kirayı veremedim kaynanam normalde taşınmak için para verecekti fakat şimdi iki kere taşınma parası vermeyelim dedi ev sahibini de sürekli oyaliyorum şu gün cikacam diye şimdi mecbur cikamiycam ev sahibi mahkeme açsa kaç ay sürer dostlar tahliye için 2-3 ay sürermi
Ev sahibini oyaliyosun eğer mahkeme onları haklı bulursa sepetlenmen yakındır dost kusura bakma