- 6,013
- 2,887
- 113
Midem ağrıyo patlıyacam ağrıdan acile bile gidemiyorum iğne yaptırayım yol param dahi yok böyle hayatın terledim ağrıdan bktm bu hayattan jojodan kod almıştım yarım saat önce 75 lira oldu bi 200-300 lira olmadı nalet olası
Geçmiş olsun umarım bulursunMidem ağrıyo patlıyacam ağrıdan acile bile gidemiyorum iğne yaptırayım yol param dahi yok böyle hayatın terledim ağrıdan bktm bu hayattan jojodan kod almıştım yarım saat önce 75 lira oldu bi 200-300 lira olmadı nalet olası
Allah razı olsun kardeşim jojodan kod almıştım 75 lira verdi 200-300 TL yapamadım mideme skşma kramplar giriyo sıcak su torbası koydum hala geberiyorum ağrıdan ter akıyoGeçmiş olsun umarım bulursun
Merhaba bugün herkes bitik heraldeYine bir parasız gecede merhaba dostlar nasılsınız
Ev sahibini oyaliyosun eğer mahkeme onları haklı bulursa sepetlenmen yakındır dost kusura bakmaDostlar 4 aydır kirayı veremedim kaynanam normalde taşınmak için para verecekti fakat şimdi iki kere taşınma parası vermeyelim dedi ev sahibini de sürekli oyaliyorum şu gün cikacam diye şimdi mecbur cikamiycam ev sahibi mahkeme açsa kaç ay sürer dostlar tahliye için 2-3 ay sürermi
Dost yani en kotu kaç ay sürer mahkeme süreci vesayre ihtarname falanEv sahibini oyaliyosun eğer mahkeme onları haklı bulursa sepetlenmen yakındır dost kusura bakma
Normalde 6 ay diye biliyorum ama sen 4 aydır kira vermiyosun hadi 1 ay depozito dan düşse 3ay eder eğer mahkeme direk ev sahibi derse 1 ay seni haklı bulursa 6 ay olabilirDost yani en kotu kaç ay sürer mahkeme süreci vesayre ihtarname falan