- 1,518
- 886
- 113
everymatrixde kafa rahat
parayı çektik
Kupon iptalmi oldu ordaeverymatrixde kafa rahatparayı çektik
Betco diyorsa inanırım bu yüzden mi güncelleme varmış bu gecede
Bendede aynı sonuçlanmadı desteğe sordum 24 saat içinde oynanmazsa eğer 1 oran sacilacak dedi banaM.city sonuçlanan kupon var mi kimsenin ? Ben de iki kupon var sadece city maçları bekliyor.
Hangi siteBenim oynadığım site biter bitmez sonuçlandırdı
JojoHangi site
umarım oynanır ve 2 0 biter kardeşm ajdjdjsnsnsnsnsnBendede aynı sonuçlanmadı desteğe sordum 24 saat içinde oynanmazsa eğer 1 oran sacilacak dedi bana
Bı herhalde betco sonuçlandırmadiBenim oynadığım site biter bitmez sonuçlandırdı
🤣🤣🤣🤣🤣🤣umarım oynanır ve 2 0 biter kardeşm ajdjdjsnsnsnsnsn
Iade olacak o maç aynısı benim başıma geldi Belçika liginden standart liege maci dakika 87 de hakem soyunma odasına gitti 24 saat sonra iade olmuş tu benim kupon senin de olur dostDün gece medellin maçında 89.dakikada bitirdi hakem betco sonuclandirmiyor 20 saattir. Umarım 1 oran sayar
Güncellemeden kaynaklı olabilir o durum betco bonusları da eklemiyor şu anBı herhalde betco sonuçlandırmadi
Betco diger maçları sonuclandirdi bi city i bekletiyor bendeBı herhalde betco sonuçlandırmadi
Allah allah enteresan bakalım ne yapacaklarBetco diger maçları sonuclandirdi bi city i bekletiyor bende
Bendede aynı bekliyoruz bakalımBetco diger maçları sonuclandirdi bi city i bekletiyor bende
Bence betco nun saçmalığı güncelleme den kaynaklıdır büyük ihtimalle.Bendede aynı bekliyoruz bakalım
Soru yanlış yerde sorulmuşCity maçında golde kural hatası olduğu söyleniyor var mı böyle birşey
Bende öyle tahmin ediyorum ama sosyal medyada kural hatası var deyip duruyorlarBence betco nun saçmalığı güncelleme den kaynaklıdır büyük ihtimalle.
Nerde soralım doğru yer neresiSoru yanlış yerde sorulmuş