kardo ıstedıgın yerde oynadım holigan engelledi jojo engelledi 1xbet 21+ oranlari cok dusuk anlıcan kazananı barındırmıyorlarHoligan ya da 1Xbetde oyna dost
kardo ıstedıgın yerde oynadım holigan engelledi jojo engelledi 1xbet 21+ oranlari cok dusuk anlıcan kazananı barındırmıyorlarHoligan ya da 1Xbetde oyna dost
Bol şanslar
Bol şanslar dost
Bolşanslar
Anladım dostkardo ıstedıgın yerde oynadım holigan engelledi jojo engelledi 1xbet 21+ oranlari cok dusuk anlıcan kazananı barındırmıyorlar
la ceyrek bahsını aldımFark 9
Rasgeleeeee
Ne Cesaret var sen de böyle be kardeşnasıl aldın derken kardes o orana aldanma 56 46 23 35 yakaladıklarım oldu tokmakci sahittir1000 2000 basarım bu yuzden cogu betco sıtesınde lımıtlıyım ben orana aldanmayın
![]()
Bol şans bu sefer olacak dün takibi bıraktım kayıp olmuş
Öyleymiş kanka sonradan fark ettim 😄la ceyrek bahsını aldım21 + oynadım yanlısmı oynadım dıye kupona baktım awk
cesaret değl bro hissiyat onemli macın ılk perinde tokmakcıya yazdım hissetim iftar felan unuttum maci valla hissiyat onemliNe Cesaret var sen de böyle be kardeş
56 orandan yakalasan efsaneydi şimdicesaret değl bro hissiyat onemli macın ılk perinde tokmakcıya yazdım hissetim iftar felan unuttum maci valla hissiyat onemli
Balgata giderdik😄😄cesaret değl bro hissiyat onemli macın ılk perinde tokmakcıya yazdım hissetim iftar felan unuttum maci valla hissiyat onemli
Hissine kuvvet de . Res real Madrid de eksik gedik var mıydı ona hiç bakmadın mı?cesaret değl bro hissiyat onemli macın ılk perinde tokmakcıya yazdım hissetim iftar felan unuttum maci valla hissiyat onemli
Bol şans aga
Yok full kadroHissine kuvvet de . Res real Madrid de eksik gedik var mıydı ona hiç bakmadın mı?