- 3,034
- 2,643
- 113
King e baktın mi5 dk önce hayatımın kumarın oynadım ufoya 32 K atttim 1.06 de bozdum amk betco bakıyorum her maça 2 k attırıyor yada tumbet atacağım
King e baktın mi5 dk önce hayatımın kumarın oynadım ufoya 32 K atttim 1.06 de bozdum amk betco bakıyorum her maça 2 k attırıyor yada tumbet atacağım
250k ya sıkıntı çıkarmaz5 dk önce hayatımın kumarın oynadım ufoya 32 K atttim 1.06 de bozdum amk betco bakıyorum her maça 2 k attırıyor yada tumbet atacağım
1.0 da patlasaydı ıhhhh bi çevrim için 😁😁5 dk önce hayatımın kumarın oynadım ufoya 32 K atttim 1.06 de bozdum amk betco bakıyorum her maça 2 k attırıyor yada tumbet atacağım
Hiç kafanı yorma reis tümbete yada casiboma kafan rahat olsun5 dk önce hayatımın kumarın oynadım ufoya 32 K atttim 1.06 de bozdum amk betco bakıyorum her maça 2 k attırıyor yada tumbet atacağım
Para var huzur yok goruyosun 🤣🤣🤣Bi polonyaligi var oda majör sayılırsa diğerleri ne bastırmaz
2 lira kar güzel para5 dk önce hayatımın kumarın oynadım ufoya 32 K atttim 1.06 de bozdum amk betco bakıyorum her maça 2 k attırıyor yada tumbet atacağım
Arada bakiye ekliyolar girip çekip çıkıyorum işte ,🤣🤣🤣Hahahahahah bune lan 1 TL limit nedir abi dalga geçmişler ama kendilerine ederler sen daha para atarmısın oraya hayır
Aynen 😄😄2 lira kar güzel para
Bol şans dost inanmayan demo sweet oynasın 😅😅 @CistakCistakBabyİnanmayanlar gelmesin kupon atmayacağız
Birilerine inat baby
@Tokmakci
@drogba6
Dağıtım varEkli dosyayı görüntüle 755223
Hani nerde dün gece sabaha kadar uyumadım aw nasıl kerttirdik kendimiziPara var huzur yok goruyosun 🤣🤣🤣
Kanka sabahki ödülle dedeye girdim 7 liradan oyuna girdi 100x yakaladı 370 ödedi hahahahahah2 lira kar güzel para
Buraya sponsor para ödemeyen kaç site geçti boş işKank betcio hem sponsor hem öder 2 ortaklışı var betzula betplay
TemizzzzzArada bakiye ekliyolar girip çekip çıkıyorum işte ,🤣🤣🤣
2500e alıyorum beti big bass bonanza halloween 2 oynuyorum milyoner oluyorum her geceBol şans dost inanmayan demo sweet oynasın 😅😅 @CistakCistakBaby
Cistak için soyledim la . Adamın parası var rahat rahat oynayamiyo ya ona dedimHani nerde dün gece sabaha kadar uyumadım aw nasıl kerttirdik kendimizi
Orda zaten hesabı patlamayan yok heralde çakal siteBuraya sponsor para ödemeyen kaç site geçti boş iş
Noldu la sabah dağıtım dan arta kalan paradan bisey kalmadı şimdi başka dostuna mı listecilik yapacaksın2 lira kar güzel para