- 30,266
- 22,243
- 113
13
Bol şanslar dost
Jotaa çok ayrı bir dinamizm kattı oyunumuza ya wicadianin ekstralarini soylemiyorum bileAynen kanka jota wicadia uyumu çok iyi oldu bide
ya bi sus cs go deme banaJotaa çok ayrı bir dinamizm kattı oyunumuza ya wicadianin ekstralarini soylemiyorum bile
Tek adım salla ez won bulursun genebeyler kasa mı gıdelım bolum demı gıdıyım kasa 9 kusurat oluyor tek adıma iş bitecek bu wonnonza
Bence vur gelsin 3 adım atmış oluruz 6K atsan 10K gelse hedef tamam oluyorbeyler kasa mı gıdelım bolum demı gıdıyım kasa 9 kusurat oluyor tek adıma iş bitecek bu wonnonza
Bol bence tekten de tüm kasa gidebilirbeyler kasa mı gıdelım bolum demı gıdıyım kasa 9 kusurat oluyor tek adıma iş bitecek bu wonnonza
Bence kasa gir şansın varbeyler kasa mı gıdelım bolum demı gıdıyım kasa 9 kusurat oluyor tek adıma iş bitecek bu wonnonza
Sen işini bilirsin dostbeyler kasa mı gıdelım bolum demı gıdıyım kasa 9 kusurat oluyor tek adıma iş bitecek bu wonnonza
Senın kafana nasıl esersebeyler kasa mı gıdelım bolum demı gıdıyım kasa 9 kusurat oluyor tek adıma iş bitecek bu wonnonza