- 15,750
- 8,674
- 113
Bu maç win zaten, diğer maçlar yanıltmaz umarım
yazdığın gibi gelsin
Pc alabilsem bnde oyniycam onu 20 sene once oynuyordumadama bak gece gece nıckıme taktı kafayı derdı neyse anlamadım kufur edıcem saygımdan olucam ama sana olsun bu cevabım ısmımden forum admınlerı karısmadıgı surece degıstırmem herkez begendı benım gıbı knight online oynuyorum ordada kullanıyorum sıkıntısı olan rolligni takıp etmeye bılır !
Aga boşver takma kafana yolumuza bakalım bozma odağınıadama bak gece gece nıckıme taktı kafayı derdı neyse anlamadım kufur edıcem saygımdan olucam ama sana olsun bu cevabım ısmımden forum admınlerı karısmadıgı surece degıstırmem herkez begendı benım gıbı knight online oynuyorum ordada kullanıyorum sıkıntısı olan rolligni takıp etmeye bılır !
Won oldu won boşver roll'e bak senadama bak gece gece nıckıme taktı kafayı derdı neyse anlamadım kufur edıcem saygımdan olucam ama sana olsun bu cevabım ısmımden forum admınlerı karısmadıgı surece degıstırmem herkez begendı benım gıbı knight online oynuyorum ordada kullanıyorum sıkıntısı olan rolligni takıp etmeye bılır !