- 18,515
- 16,838
- 113
Ben denk gelmedim, asıl bana dm atması lazımdı valla incindim 😅Dağıtım yapildimi ?
Ben denk gelmedim, asıl bana dm atması lazımdı valla incindim 😅Dağıtım yapildimi ?
Kanka adam Sabah 20 bin dağıttı kayboldu helal olsun biz olsak direk kayboluruz ak hahahahahahHala gelmedi dimi foruma
20 bin dahiti9Dağıtım yapildimi ?
O foruma verdi de şahsın birisi kendi arkadaşlarına verdi ne eski üye gözetildi ne aktif üye 500 mesajı olan adama bile verdi dağıtan kişi20 bin dahiti9
Bende aldım dostum ne arkadaşı ilk yazan 20 kişiyi seçtikO foruma verdi de şahsın birisi kendi arkadaşlarına verdi ne eski üye gözetildi ne aktif üye 500 mesajı olan adama bile verdi dağıtan kişi
Oylese helal olsun, gerekeni yapmış20 bin dahiti9
Ben görmedim ya konu mu açmıştıKanka adam Sabah 20 bin dağıttı kayboldu helal olsun biz olsak direk kayboluruz ak hahahahahah
Aynen helal.olsunOylese helal olsun, gerekeni yapmış
Muro ben seni de biliyorum gardaşım sözüm sana değil orda listede olup hiç mesaj atmayan da vardıBende aldım dostum ne arkadaşı ilk yazan 20 kişiyi seçtik
HahahahahBen görmedim ya konu mu açmıştı
Umarım bir gün düştüğü zaman da o 20 kişiye yazar 😅 bana yazarsa ağır konuscam 😅Bende aldım dostum ne arkadaşı ilk yazan 20 kişiyi seçtik
Yedin mi paramizi orda burda murocum dgalshsjjashhsBende aldım dostum ne arkadaşı ilk yazan 20 kişiyi seçtik
Valla doğrudur ben pek bakamadım listeye ama 4-5 kişi gözüme çarptı onlar hak etti diğerlerini bilmiyorumMuro ben seni de biliyorum gardaşım sözüm sana değil orda listede olup hiç mesaj atmayan da vardı
Yok lo bişey olduğundan değil merakımdan göz gezdirmek için sordumHahahahah
Sorma dedeye girdim 7 betten 100 x yakaladım 470 felan verdi hahahahahYedin mi paramizi orda burda murocum dgalshsjjashhs
Yok be ne isyanı nasipse gelir bağdattanİsyanına 😅
Sabah açtı erken saatte zaten 8 de düştü JackpotYok lo bişey olduğundan değil merakımdan göz gezdirmek için sordum
Bırak şu slotu beeeSorma dedeye girdim 7 betten 100 x yakaladım 470 felan verdi hahahahah
Bende onu dedim işte sözüm sana değil canını yerim gardaşımValla doğrudur ben pek bakamadım listeye ama 4-5 kişi gözüme çarptı onlar hak etti diğerlerini bilmiyorum