Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Ciqlett / Monaco-Pana

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.85

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,582
5,854
113
Erkenden geldi yazıp mesajı mesajı degistiriyorsunuz yapmayın. Bu kuponun yatmasına bahane değil ama per boyunca sayı atamayan takım gördüm
Sen ne ayaksın kardeş nerde yazmışım geldi diye bul bana acil o mesajı bulamazsan tüm sülalen küfür yicek

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,582
5,854
113
Acil bul bana acil

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,582
5,854
113
Bul ki içimde kalmasın şu küfür

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,582
5,854
113
@Kashima nereye gittin iftira atıp erkek misin oğlum gel bul bana acil şu mesajı

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,582
5,854
113
Abicim bana bul ya şunu hatta bekle @Başkan @Shellac ahakar gelin benim konuda mesajlarıma bakın sildiğim varsa veya değiştirdiğim geçmişten Bakın won kazandı geldi gibi bir cümle kullanmışmışım ama eğer kullanmadıysam sana söverim çok pis

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,582
5,854
113
Bak şimdi buna tamam mı bekle

Ekli dosyalar

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,582
5,854
113
Bak bakayım düzenlemiş gibi bi ibare hangisinde var

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,216
4,595
113
Sen ne ayaksın kardeş nerde yazmışım geldi diye bul bana acil o mesajı bulamazsan tüm sülalen küfür yicek
Sulalemin ne suçu var? Küfür edecek ne dedim? Sen nasihatten anlamazsin? Sana anladığın dilde konuşurdum ama hepiniz klavyede adam oluyorsunuz işte

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,582
5,854
113
Sulalemin ne suçu var? Küfür edecek ne dedim? Sen nasihatten anlamazsin? Sana anladığın dilde konuşurdum ama hepiniz klavyede adam oluyorsunuz işte
Öyle erkeklik yapma kardeş o zaman iftira atacaksın bana alanen burda ve bende güzel sözle uyarıcam seni öyle mi öyle birşey yok kardeşim

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,582
5,854
113
İftihara hayatımda nefret ettiğim bir olay gerekirse ne küçüğü en büyüğü farketmez adam öşdürmeye kadar gider işin sonu çünkü sen resmen iftara atıyorsun var mı daha büyük adilik

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,216
4,595
113
Öyle erkeklik yapma kardeş o zaman iftira atacaksın bana alanen burda ve bende güzel sözle uyarıcam seni öyle mi öyle birşey yok kardeşim
Beyinsiz adam erkenden geldi yazdın değiştirdin diyorum. Değiştirmedim de yanlış görmüşsün de. Hemen nereye yükseliyorsun embesil. Dm ye gel

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,582
5,854
113
Beyinsiz adam erkenden geldi yazdın değiştirdin diyorum. Değiştirmedim de yanlış görmüşsün de. Hemen nereye yükseliyorsun embesil. Dm ye gel
Lan mesajımı neden değiştireyim sen iyi misin ayrıca değiştirsem düzenlendi diye orda ibare çıkar forumu kullanmayı bilmiyorsun daha dünki adamsın bari güzelce otur kenarda

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,216
4,595
113
İftihara hayatımda nefret ettiğim bir olay gerekirse ne küçüğü en büyüğü farketmez adam öşdürmeye kadar gider işin sonu çünkü sen resmen iftara atıyorsun var mı daha büyük adilik
Namusum şerefim üzerine yemin ederim 1.30 var geldi gibisinden bir cümle kurdun alintiladim baktım mesaj değişmiş sildim. Bende sana böyle yazmayın dedim. Sende namusun şerefin üzerine yemin et yazmadigina degistirmedigine dair