- 21,496
- 14,843
- 113
Hakanim ne bu şiddet bu celal yigidm hep roollmu olacak sana illa yigidim
Hakanim ne bu şiddet bu celal yigidm hep roollmu olacak sana illa yigidim
Kolada içmeyelim dostZararlı yiyecekler konusunda her gün bir yiyecek hakkında konu açacağım
Dost konu olurda bu ne la 😁😁😁Hakanim ne bu şiddet bu celal yigidm hep roollmu olacak sana illa yigidim
Kola lobisi parayı bastırdı konu açamam onlar hakkında sarı kola için yarın açacağızKolada içmeyelim dost
İnşaat ustalarını karşına alma derimKola lobisi parayı bastırdı konu açamam onlar hakkında sarı kola için yarın açacağız
@ferdikadıoğlu mustom cipsle hasım olmuş 😂😂😂Dost konu olurda bu ne la 😁😁😁
Hakan'ım bizi hor gördüğün niçin 3 gün banlısınDost konu olurda bu ne la 😁😁😁
Allah iyiliğini versin böyle konu açmak nereden aklına geliyor 😁😁Kola lobisi parayı bastırdı konu açamam onlar hakkında sarı kola için yarın açacağız
😂😂😂😂😂😂😂😂İnşaat ustalarını karşına alma derim
Ben deliyimAllah iyiliğini versin böyle konu açmak nereden aklına geliyor 😁😁
Dost bu nasıl bir konu ben anlamadım cips iki saat önce konu açtı maden cipsle alaksi yok konu neden dün acmadin yaein acmadin bu zamana denk geldi adamın çekimde sıkıntı var atmasada kimse birşey diyemez ben yanlış anlama ama bana böyle birşey yapılsa bozulurdum bence sende konuyu kaldirtYahu ne alaka be kardeşim adamın listesinde ben yokum bile
Onu biliyoruzBen deliyim
acı patlıcan 🍆 birşey olmazÇok zararlıdır yemeyelim dostlar
Teşekkürler yorumun içinDost bu nasıl bir konu ben anlamadım cips iki saat önce konu açtı maden cipsle alaksi yok konu neden dün acmadin yaein acmadin bu zamana denk geldi adamın çekimde sıkıntı var atmasada kimse birşey diyemez ben yanlış anlama ama bana böyle birşey yapılsa bozulurdum bence sende konuyu kaldirt
Konu amacını aşmasın cips üzerinden devam patlıcan neacı patlıcan 🍆 birşey olmaz
Çalarsan Kapimi Çalarim KapiniNe kadar sikim.sonik.adam varya yazk
lafın gelişiKonu amacını aşmasın cips üzerinden devam patlıcan ne
Kumar oynayamıyor başına vurmuş belli 😂🤣🤣Çok zararlıdır yemeyelim dostlar