- 36,712
- 13,397
- 113
Kesene bereket dostbeyler ben tam anlamadım ama kuralları 4 kişiye 25 lira verelim ozaman şans parası uyarı alırsak daha dikkatli davranırız bundan sonra 😄
Kesene bereket dostbeyler ben tam anlamadım ama kuralları 4 kişiye 25 lira verelim ozaman şans parası uyarı alırsak daha dikkatli davranırız bundan sonra 😄
Yolla kardesim seriden sabahtan dır burdayızbeyler ben tam anlamadım ama kuralları 4 kişiye 25 lira verelim ozaman şans parası uyarı alırsak daha dikkatli davranırız bundan sonra 😄
kesene bereket @Daimon acıklasın Sana kurallarıbeyler ben tam anlamadım ama kuralları 4 kişiye 25 lira verelim ozaman şans parası uyarı alırsak daha dikkatli davranırız bundan sonra 😄
Kesene bereket reisbeyler ben tam anlamadım ama kuralları 4 kişiye 25 lira verelim ozaman şans parası uyarı alırsak daha dikkatli davranırız bundan sonra 😄
Kesene bereket daim olsunbeyler ben tam anlamadım ama kuralları 4 kişiye 25 lira verelim ozaman şans parası uyarı alırsak daha dikkatli davranırız bundan sonra 😄
Anlattım reis iyi forumlarkesene bereket @Daimon acıklasın Sana kuralları
Hergune bir sarkı bırak yeri Burası Degil Dost Acemımısın Nesin Git konuda paylas Sarkını @erhanbey22
Dostum bekleme kuponu açarsan ve gönlünden koparsa takip edenlere verirsin çekiliş konularında ise çekiliş yapılır kurallara görebeyler ben tam anlamadım ama kuralları 4 kişiye 25 lira verelim ozaman şans parası uyarı alırsak daha dikkatli davranırız bundan sonra 😄
Pardon dost senin burda olduğunu bilmiyodumHergune bir sarkı bırak yeri Burası Degil Dost Acemımısın Nesin Git konuda paylas Sarkını @erhanbey22
Birdaha Uyarmıcam Seni Dost Herzaman Aynı muameleyi YapıyorsunPardon dost senin burda olduğunu bilmiyodum
harbiden monitöre kitlenmişim bunu farkettim şu an
Sen Arada bir Telefona Bak Dayıoglu tamam Engelledin mi Bizi NaptınPardon dost senin burda olduğunu bilmiyodum
Kesene bereket daim olsun dostteşekkürler