- 7,750
- 2,681
- 113
Yatmış adamTebrikler dostum
HaydaYatmış adam
maçı izle anlrsın özetini ac izle bulursanSanırsın son dakika yatmış neye çıldırıyon dost
Ya kardeşim ilk yarıdan yatmışsın zaten ne maçı açması ne izlemesimaçı izle anlrsın özetini ac izle bulursan![]()
kafayı yememek elde değil ki gol atıyor ikinci gol olmak üzere adam direge takılıyor atak devam ediyor ev sahibi imkansız bi gol atıyor biri eliyle alıp kaleye soktu sanki topuAdam kafayı yemiş açtığı konuya bak
Dıj güçlerDEPLASMAN İLK YENER
DEP MAÇ SONU YENER
BİDE 2/2 İY MS YENER
İY İLK GOLÜ ATTI MAÇI ACTIM İZLEMEK İÇİN BÜYÜ MÜ VAR NE VAR OLUM İKİNCİ GOL KALECİYLE KARSI KARSIYA DİREGE TAKILDI O POZİSYON DEVAM ETTİ ADAM ORTA YAPTI AĞDA DELİK FALANMI VARDI TOP İMKANSIZ Bİ SEKİLDE GOL OLDU ÖZETİ OLSA DA KESİP ATSAM ÇOK ENTERESAN Bİ GOL OLMAYINCA HARBİ OLMUYOR DOĞA ÜSTÜ GÜCLER Mİ BU NE ANLAMADIM
yav birader sen gelme konuya baska konulYa kardeşim ilk yarıdan yatmışsın zaten ne maçı açması ne izlemesi
yemin ederim cok değişik işler tam kafayı yemelikDıj güçler
aman duymasınlar yeni yeni vergiler cıkmasın basımızaKumarcının elindeki tek enstrüman çıldırmak şükür bir onun vergisi yok yakında onuda böyle giderse vergiye tabi tutacaklar
Hshahahhahahahaman duymasınlar yeni yeni vergiler cıkmasın basımıza