http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çıldırıyorum

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Neden çıldırıyorsun ?

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
DEPLASMAN İLK YENER
DEP MAÇ SONU YENER
BİDE 2/2 İY MS YENER
İY İLK GOLÜ ATTI MAÇI ACTIM İZLEMEK İÇİN BÜYÜ MÜ VAR NE VAR OLUM İKİNCİ GOL KALECİYLE KARSI KARSIYA DİREGE TAKILDI O POZİSYON DEVAM ETTİ ADAM ORTA YAPTI AĞDA DELİK FALANMI VARDI TOP İMKANSIZ Bİ SEKİLDE GOL OLDU ÖZETİ OLSA DA KESİP ATSAM ÇOK ENTERESAN Bİ GOL OLMAYINCA HARBİ OLMUYOR DOĞA ÜSTÜ GÜCLER Mİ BU NE ANLAMADIM

h1s1nn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
789
305
63
Tebrikler güzel kazanç 😅 bu ne biçim konu

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Adam kafayı yemiş açtığı konuya bak
kafayı yememek elde değil ki gol atıyor ikinci gol olmak üzere adam direge takılıyor atak devam ediyor ev sahibi imkansız bi gol atıyor biri eliyle alıp kaleye soktu sanki topu

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,385
4,074
113
DEPLASMAN İLK YENER
DEP MAÇ SONU YENER
BİDE 2/2 İY MS YENER
İY İLK GOLÜ ATTI MAÇI ACTIM İZLEMEK İÇİN BÜYÜ MÜ VAR NE VAR OLUM İKİNCİ GOL KALECİYLE KARSI KARSIYA DİREGE TAKILDI O POZİSYON DEVAM ETTİ ADAM ORTA YAPTI AĞDA DELİK FALANMI VARDI TOP İMKANSIZ Bİ SEKİLDE GOL OLDU ÖZETİ OLSA DA KESİP ATSAM ÇOK ENTERESAN Bİ GOL OLMAYINCA HARBİ OLMUYOR DOĞA ÜSTÜ GÜCLER Mİ BU NE ANLAMADIM
Dıj güçler

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,370
935
113
Kumarcının elindeki tek enstrüman çıldırmak şükür bir onun vergisi yok yakında onuda böyle giderse vergiye tabi tutacaklar