http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Cikcik | Neonbet | Kasa 20K Hedef 200K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,078
15,761
113
Geçmiş olsun ama pek anlam veremedim bu rollinge 20 k atıp 3 lu kombine zordu. Tek maç 1-2 adım gidilseydi yüksek kasa olunca 2 li kombineye olabilirdi

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,421
3,401
113
Lorient macina bakar burasi
Maşallah dediğin üç gün yaşamıyor bir sal artık roll yapanlari kuruttun resmen forumu.. Basket maçında antrenöre mi küfür etmedigin kaldı, 45 dk boyunca tuvaletten macı canlı izlemedin mi kaldı? Sal artık ya varsa yapacak birşeyin git Kendine yap

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,220
7,386
113
Maşallah dediğin üç gün yaşamıyor bir sal artık roll yapanlari kuruttun resmen forumu.. Basket maçında antrenöre mi küfür etmedigin kaldı, 45 dk boyunca tuvaletten macı canlı izlemedin mi kaldı? Sal artık ya varsa yapacak birşeyin git Kendine yap
💄

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,421
3,401
113
Aynı seyleri senin için diyemeyecem, senin zeka profilinle ugrasilmaz, istedigini yaz.
Ya benimlede uğraşma milletlede uğraşma zaten varsa elinde bir gücün git kendin için birşeyler yap attığın mesajlara millet bir taraflariyla gülmüyorsa tüm forum beni durtsun bundan büyük laf var mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...