- 9,996
- 11,162
- 113
Beyler Chrome 10 saniyede 1 kendini otomatik yeniliyor. Hayattan bezdirdi beni. Başka sekmeye geçiyorum hop yeniliyor tekrar diğerine geçiyorum hop yine yeniliyor. Yok mu bunun bir çaresi mobilde nasıl kurtuluruz bundan.
Telefonu kapat aç vpn indir yada kurtulursunBeyler Chrome 10 saniyede 1 kendini otomatik yeniliyor. Hayattan bezdirdi beni. Başka sekmeye geçiyorum hop yeniliyor tekrar diğerine geçiyorum hop yine yeniliyor. Yok mu bunun bir çaresi mobilde nasıl kurtuluruz bundan.
Her yolu denedim yok olmuyor.Telefonu kapat aç vpn indir yada kurtulursungeçmişi temizle vs vs..
Uçak modu u ac kapaHer yolu denedim yok olmuyor.
Yapmadığım şey kalmadı valla bıktırdı beniUçak modu u ac kapa
evli barklı adama vpnyi yakıstıramadımTelefonu kapat aç vpn indir yada kurtulursungeçmişi temizle vs vs..
gizli modda kayıt ta tutulmuyo ordan yürüyo ismet başkan .evli barklı adama vpnyi yakıstıramadım
her ihtimale karsı yine bi son 1 saati temizle kardeşim benım uzun sürüyo son 1 gunu temizliyorum geneldegizli modda kayıt ta tutulmuyo ordan yürüyo ismet başkan .
Ben vpnyi sadece 2.hesaplar için kullaniyorum sitelerin yani yengenin hesaplari icin gardasim konuşturma benievli barklı adama vpnyi yakıstıramadım
bende google ı sadece yararlı bilgiler arastırmak için kullanıyorum kardeşim sıkıntı yok bilen bilirBen vpnyi sadece 2.hesaplar için kullaniyorum sitelerin yani yengenin hesaplari icin gardasim konuşturma beni![]()
Rose monroe yi izle süreyi kısaltabilirsin . Aşırı tavsiye ediyorum latina babyher ihtimale karsı yine bi son 1 saati temizle kardeşim benım uzun sürüyo son 1 gunu temizliyorum genelde